keskiviikkona, kesäkuuta 18, 2008

Riitan TOKO-treeneissä

Ilmoitin Raisan huhtikuussa Helsinkiin TOKO-kokeisiin, jotka on ensi viikolla. Eli nyt käytiin sitten Riitan luona Sipoossa katsomassa miltä voittajaluokan liikkeet näyttävät.

Paikallaolo pitäisi olla kunnossa, ainakin viikko sitten onnistuttiin hienosti neljän minuutin paikallaolo ryhmässä.

Seuraaminen oli tosi pätevän näköistä menoa hyvässä kontaktissa, myös liikkumiset sivuttain onnistuivat. Peruuttaminen ja paikalla vasemmalle kääntyminen olivat vielä hieman hakusessa.

Liikkeestä istuminen onnistui kunhan muistin hiukan katsella Raisaa, sillä kun on vielä avoimesta toki seisominen vahvana muistissa.

Luoksetulo tehtiin eka kertaa kahdella pysähdyksellä ja maassa olosta. Seisominen meni vähän pitkäksi, koska tähän mennessä olen pysäyttänyt sitä puolessa välissä. Maahanmeno ok. Luoksetulot pysähdyksistä hieman hitaita.

Ruutuun meno virittelystä ihan hyvin, mutta hieman takapää jäi ruudun ulkopuolelle. Seisoi ja meni maahan asiallisesti ruudusta. Lisäksi harjoiteltiin erikseen ruudussa makaamista, minun liikkumistani ja seuraamaan kutsumista. Raisu oli tosi taitava, vaikka eka kertaa moista harjoittelikin.

Noudot vaativat edellen kaninkarvalla palkkaamisen, takaisin ravataan, kokonaisuus silti ihan kohtuullinen.

Tunnarissa pitää hajustaa oma kapula selkeästi, Raisa kyllä käyttää nenäänsä ja koittaa etsiä oman tunnollisesti. Raisa oli hieman epävarma kun oma kapula ei ihan tarpeeksi tuoksunut.

Kauko-ohjauksessa Raisu meni ihan sekaisin, kun se olisi vaan istunut ja mennyt maahan... Treeniä, treeniä.

Lähdetään siis ensi viikolla kisaamaan ja toivotaan parasta :) Raisa oli tosi loistava, vaikka vasta nyt yhdistettiin palaset kokonaisuudeksi. Se on ilmeisen fiksu tyyppi. Ilmeisesti kevään koomailu ja löysäily johtui vaan valeraskaudesta ja juoksun aiheuttamista hormonimuutoksista. Nyt Raisa on taas Raisu ;)

Ei kommentteja: