keskiviikkona, helmikuuta 03, 2010

Epulle TOKOsta ALO1-tulos :D

Luin ilokseni Jannin blogista uutisia, että Eppu aka Jangas Blame the Dog oli sunnuntaina 31.1. palkittu tottelevaisuuskokeessa alokaluokan 1-tuloksella ja hienoilla pisteilla 191/200 :) Eppu ja Janni oli lisäksi palkittu kunniapalkinnolla. Onneksi olkoon Jannille ja Epulle! Videon iloisesta hännänheilutuksen saattelemasta toiminnasta löytää Jannin blogista (linkki oikealla olevassa valikossa). Tuomarina kokeessa toimi Harri Laisi. Onnea vielä kerran.

Sunnuntaina kisasimme Raisan kanssa yömyöhällä Riihimäen agilitykisoissa, mutta valitettavasti tuloksena oli kaksi hylättyä tulosta, kummallakin kertaa Raisa tuli ulos putkesta... siis häh! Eka kerralla neidin mustaan mutkaputkeen mennessä aloin jo hyvissä ajoin kirittää Raisaa putken jälkeen oikeaan suuntaan, jolloin se ilmeisesti oletti minun halunneen sen pois putkesta ja tavallaan ymmärsin sen mokan, vaikka yleensä saankin huudella mitä tykkään neitokaisen ollessa putkessa ja se pulahtaa ulos hetkessä oikeasta päästä. Toisella kertaa samasta putkessa se oli ilmeisesti epävarma menikö se nyt ihan oikein ja palasi samalla lailla takaisin. Kyllä harmitti, kun etenkin eka rata oli muuten varsin onnistunut ja vieläpä virheetönkin tuota putkikohtaa lukuunottamatta. Raisan kanssa oli tosi kiva kisata ja sitä oli helppo ohjata. Kontaktit maltettiin ottaa ja paikallaolo alussa onnistui. Kepitkin sujuivat taas ongelmitta. Kokonaisuudessaan siis jäi hyvä mieli, vaikka virallisissa tuloksissa ei loistettukaan.

Sain jo pari viikkoa sitten Nummelinin Amandan ja Matildan ottamista kuvista CD:n kotiin, mutta en ole saanut vielä käsiteltyä kasvattitapaamisen kuvia nettiin sopiviksi. Siellä oli kuitenkin paljon mainioita otoksia mukana, joten koitan saada kuvia blogiin lähipäivinä. Paitsi ryhmäpotretit löytyi joukosta myös mm. hauskoja agiliitokuvia.

Ei kommentteja: