torstaina, toukokuuta 13, 2010

Raisan SM-nollat ovat kasassa!

Tänään jatkettiin taas agilityn merkeissä. Paikkana oli Vantaan Ojanko ja kolmosluokat aloittivat poikkeuksellisesti heti aamusta - ihanaa! Osallistuimme Raisan (Jangas Duck Soup) kanssa ensin Viitasen Annen tuomaroimalle hyppyradalle, jossa teimme virheetöntä rataa aina loppumetreille saakka, mutta valitettavasti viimeisenä esteenä olleena okserin toinen rima tippui ja siitä siis 5 vp. Oksereiden kanssa tarvitseekin vielä tehdä paljon töitä.

Toinen rata oli Anne Saviojan käsialaa oleva agilityrata. Rata ei ollut kohdaltamme kovin kaunis (piiitkiä kaarroksia löytyi) eikä kovin nopea, mutta nollan saimme kuitenkin vaatimattomalla sijoituksella 13. Ja mitä tärkeintä tämä nolla oikeuttaa meidät osallistumaan tämän vuoden SM-kisoihin Tikkurilassa :) Raisa on kolmas walesi, joka on saanut osallistumisoikeuden: viime vuonna mukana oli Tessa (Mawredd Tes) ja toissa vuonna Maisa (Llawen Savannah).

Iltapäivällä kisasin myös Rommin (McTwister's Red Onion) kanssa ja saimme virheettömän radan, mutta muutamien pitkien kaarrosten ja ihmeellisen puomilla seisoskelun takia yliaikaa tuhraantui 1,81 sekuntia. Tämä riitti kuitenkin yllätyksekseni kolmanteen sijaan ja Rommi sai hienoja palkintoja ;)

Muutenkin springerimenestystä tuli kivasti, kun Tessa ja englanninspringeri Vellu tekivät myös nollat ja Sanna ja Wadekin sekä Nana ja Wilma saivat tulokset.

Päivä oli kohtuu rankka, mutta kivat tulokset, mukavat tuttavat ja kaunis ilma saivat sen kulumaan kuin siivillä. Lauantaina jatketaan kisailua, mutta sunnuntain kisat jätetään välistä, kun tulostavoitteetkin on jo saavutettu.

Ei kommentteja: