sunnuntaina, joulukuuta 02, 2012

Pikkujouluaikaa :)

Välillä on hauska tavata agilitykurssilaisia ja kasvatin omistajia mukavasti pikkujoulujen merkeissä ja eilen meille kokoontuikin toista kymmentä uutta ja vanhaa kasvatin omistajaa: mukana olivat Danten, Ellan, Kamun, Adan, Pikon ja Pihlan taustajoukot sekä pikku-Staran tuleva isäntä. Ilta kului mukavasti hyvän ruoan ääressä (nyyttärimeiningillä pöytä taas pursusi erilaista tarjottavaa) ja mukavassa seurassa ratapiirrosten lukua harjoitellen, juoruten ja pentujen touhuja katsellessa. Pennuilla olikin äärettömän hauskaa, kun ne saivat touhuta melkein koko illan olohuoneen puolella leikkien ja sylissä istuen. Kiitos taas kaikille mukaan päässeille!! 
Hissun Kissun syö luuta

Heikun Keikun ja sille tyypillinen katsekontakti

Hupsis

Luiden natustelua

 Viime aikoina treenien suhteen päivitykset ovat jääneet pahasti laahaamaan, mutta mainittakoon, että Pihla ja Kamu ovat oppineet pujottelun suorilla kepeillä. Ne tarvitsevat vielä hieman tukea ja kesällä täytyy taas ottaa kujakepeillä sisäänmenoharjoituksia hankalista kulmista, mutta se alkaa näyttää jo hienolta! Piko ja Hertta ovat varmasti pikapuoliin samassa pisteessä.

 Itsenäisyyspäivänä 6.12 järjestetään möllikisat (ja viralliset 1-2 luokkien kisat Ellan osalta) Vuokkoset areenalla, joihin Kamu ja Hertta toivottavasti pääsevät osallistumaan ja treenailemaan kisatilannetta. Ilmoittautua epävirallisiin noin klo 16 alkaviin mölliluokkiin tulisi 3.12 mennessä eli huomenna ehtii vielä. 

Adalla on ollut hieno vauhti ja into samoin kuin Tarmolla ja Ellalla viime aikoina. Ellalla alkaa olla niin paljon vauhtia, että Tiinankin on pistettävä vauhdilla töppöstä toisen eteen. Heillä työn alla ovat kepeillä vedätykset. Onneksi Ella pääsi medi-luokkaan kisaamaan! Pipsa on edelleen mielettömän pätevä ja vauhdikas, tosin Mikalla on täysi työ pysyä nopean ja ohjausta erittäin tarkasti lukevan koiran perässä. Dante on tosi varma menijä ja suurin nopeutta syövä este on puomi, jonka alastulon poika ottaa yleensä "varman päälle". Piko rakastaa edelleen putkia ja Tarmo sekä Ada kontaktiesteitä.

Raisan kanssa osallistuttiin TOKOon vielä 24.11 Ossi Harjulan tuomaroidessa Vantaalla. Tulos jäi nollaan 160 jotain pistettä. Itse mokasin merkin ohjatussa noudossa ja pysäytin Raisan ihan liian aikaisin ja liike meni ihan plörinäksi sen jälkeen. Huonolla tuurilla ruutu tehtiin heti perään ja sama epävarmuus näkyi sitten siinäkin. Kolmas nolla tuli istumisesta, jota (seli seli) häiritsi selvästi Essin panta, kun en aamun kiireessä löytänyt Raisun omaa pantaa. Neiti alkoi rapsutella jo kehään päästyään ja oli jatkanut samaa istumisessa ja valunut makaamaan. Eli vikapää tunnustaa ja yrittää parantaa tapansa. Oma olo oli kuitenkin positiivinen koko kokeen ajan, loput virheet johtuivat Raisan liiasta vauhdista tai omasta turhasta varmistelusta.


Ei kommentteja: