tiistaina, heinäkuuta 30, 2013

G-pentueesta kuvia

Minun on pitänyt jo pitkään päivittää kuvakatsausta G-pentueen nuorukaista noin puolitoistavuotiaina, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan. Nämä nuorukaiset eivät ole näyttelyissä kovasti loistaneet, kun ne ovat tulleet isäänsä ja ovat tuollaista aika kevyttä ja hitaasti kehittyvää sorttia. Emänsä puolestaan on varsin pienikokoinen, joten eivät nämäkään hurjan suuria ole. Toisaalta Pihla on mitattu onnekseen agilityn medi-luokkaan, jossa se on tosi kova menijä! Josko nämäkin sitten 7-vuotiaina ovat valmiita saamaan noita sertejä ;) Niinhän sitä sanotaan, että hitaasti hyvä tulee...

  Luonteeltaan nämä tyypit ovatkin aivan kertakaikkisen mainioita ja olen ollut pentueeseen todella tyytyväinen. MH:n neljä suoritti puolitoistavuotiaana todella reippaan koiran tuloksin ja taipparinkin ovat jo samat neljä läpäisseet. Kanua en valitettavasti ole nähnyt yli vuoteen eikä sitä ole vielä taippariin tai MH:n tuotu. Tuffsen on ainakin menossa kumpaankin tänä syksynä. Tuffsen ja Pia osallistuivat Springerspanielit ry:n metsästyskoulutukseen viime viikonloppuna ja he olivat kuulemma saaneet paljon hyviä koulutusvinkkejä. Toivottavasti Tuffsen nähtäisiin jossain vaiheessa metsästyskokeissakin. Viima-sisko on ilmoitettu vesityöhön elokuussa. Pihla ja Eve ehtivät viime viikonloppuna startata eikoissa agilitykisoissa saaden heti luokkavoiton. Mihinköhän tämä pesue vielä ehtiikään?!

Saas nähdä, josko vielä pystyisin Amoria käyttämään jalostuksessa toistamiseenikin, vaikka olen aiemmin periaattestakin käyttänyt mahdollisimman paljon eri koiria (niin narttuja kuin uroksiakin). Kiitos kuvista Idalle ja Kialle (Viima) sekä Ainolle (Sami).

Tässä kuitenkin siis pentueen kuvat:
Jangas Gale Wind "Pihla" 19 kk
Jangas Gone With the Wind "Viima" 21 kk
Jangas Go Ahead "Sami" 21 kk

Tässäkin Sami Karkussa

Jangas Gotta Go "Tuffsen" 22 kk
Tuffsen pääpotretissa
Jangas Gimme Some Action "Toivo" 21 kk kesätrimmissä
Tässä vielä muutama kuva pentueen emästä Wilmasta Jangas Ees-Taas tältä kesältä:
Kahlailemassa Pyhäjärvessä ilta-auringossa

Wilman kaunis katse

Neljävuotias Wilma uintireissun jälkeen



Ei kommentteja: