maanantaina, joulukuuta 14, 2015

Ei omia pentuja, vaikka ihan ilman pennun tuoksuttelua ei jäätykään

Sandy tuli meille viime viikon sunnuntaina ja vaikutti aluksi, että siellä saattaisi 1-2 pentua olla, kun mahan aavistuksen pömpötti ja nisät olivat kasvaneet, mutta kyse oli vain valeraskaudesta. tyttösen meille kotiuduttua pääsin sitä tunnustelemaan eikä siellä pentuja tuntunut. Niin pääsi Sandy nauttimaan joulun ajasta oman perheen luo. Itseäni vähän ahdisti ajatus yksittäisestä pennusta, koska useinkaan ne eivät riitä käynnistämään synnytystä ja keisarinleikkaus juuri ennen joulua tuntui jo hurjalta ajatuksenakin, vielä on tuoreessa muistissa kahden vuoden takainen katastrofi I-pentueen syntyessä juuri näihin aikoihin... Pennuille olisi ollut kivoja koteja odottamassa, joten sikäli tuntui tietysti haikealta ja tämä tarkoittaa, ettei meille sitten syntynytkään pentuja tälle vuodelle lainkaan.

   Ihan ilman pennun tuoksuttelua ja riiviöimistä ei sentään olla jääty, kun siskolleni on juuri tullut pieni käyttölinjainen cockerinpentu, jonka suklaanappisilmiä ja suklaan väirstä turkkia on päästy silittelemään ja tuoksuttelemaan.

   Myös Pikon pentuja pitäisi päästä tapaamaan ja edelleen etsin narttupennulle kivaa sijoituskotia :)

28.11 Kangaslalla Sakke eli Jangas Eager Beaver oli päässyt myös näyttelyyn Matti Luoson arvostelemaksi. Arvostelu ei vaikuttanut ihan Sakkemaiselta, mutta näin se kuului:  
"Vahvarakenteinen uros, joka voisi rungoltaan olla lyhyempi. Hyvä pään malli. Ok purenta. Tummat silmät. Hyvä kaulalinja. Vahva luusto. Käpälät saisi olla tiiviimmät. Vahva runko. Hieman pitkä lanneosa. Sopivat kulmaukset. Liikkuu hyvällä askeleella. Melko hyvä karvan laatu. Vilkas."

Tulos oli EH. Sakke ja Siiri ovat osallistuneet hyvällä menestyksellä muutamaan Match Show:n ja parhaimpana tuloksena heillä on tältä vuodelta BIS-3!!


   Meillä on edelleen kiirettä riittänyt ja tuntuu tänään ihan kummalliselta, kun ollaan yhtäkkiä vain tyttöjen kanssa hiljakseen kotona.   Nyt Sissi-neiti exrz ¨åsiv pikkupäikkäreiltänxcn ja osallistu fu k itrjoittamiseen, joten täytynee lopettaa taas tältä erää ja palata treenipäigfjvgä io väakirjaan hieman myöhemmin.

  

Ei kommentteja: