torstaina, helmikuuta 11, 2016

KoiraExpo ja jumitusta

Viime perjantaina alkoi tuntua jo pää flunssaiselta, viikonloppu kului KoiraExpossa istuessa aika tukkoisena ja tiistaina sitten iski kuume. Siinähän se viikko sitten kuluikin...

   KoiraExpossa oli taas mielenkiintoisia luentoja, monet hyvin hyödyllisiä, osa erittäin hauskoja, jotkut sekä että. Kirsi Sainiota olen kuunnellut lukemattomat kerrat ja yhä edelleen osallistun aina yhtä mielelläni hyänen luennoilleen. Yli-innovaatioaktivistin luento oli kerrassaan hauska ja siellähän sitten käkätettiin. Seurana olivat Suviannan ja Marjukka springeripiireistä ja ehdinpä juoruta hetken Timo-serkkunikin kanssa :)

Raisa puolestaan ontui ja oli kipeä viime viikon. Maanantaina päästiin osteopaatille Maria Kaiperlan hoitoon ja syyksi selvisi kipeytynyt selkä, kun se ensin liukasteli jäällä ja sitten vielä putosi ojaa ylittäessään jäihin jääkylmään veteen. Onneksi apua löytyy taas vakavampaan vaivaan, mutta treenikieltoa tämä loppuviikko ja viikonloppuna rally-tokoon sitten ilman viimeisen viikon treeniä ;) Toisaalta nauroin, että onni onnettomuudessa, että ollaan sitten Raisan kanssa yhtä aikaa kipeinä: ei tartte kummankaan odotella ja kiusaantua siitä, että toinen ei pääse treenaamaan... Toko-treenejä päästään toivottavasti jatkamaan ensi viikolla, mutta nyt tarttee antaa aikaa toipumiseen. Pelkäsin jo Raisan polven vaurioituneen, muttei onneksi. Kuulemma tosin noin vakava vaiva olisi enemmin tai myöhemmin rikkonut jotain luustostakin. Olen monesti Raisan kanssa saanut todeta, kuinka osteopatia saa ihmeitä aikaan.

   Springeri-lehtikin vaatii taas vaivannäköä, kun deadline lähestyy uhkaavasti. Huomenna lähdetään lasten kanssa Tampereelle rally-tokon takia ja saa mies jäädä rauhassa miettimään oppilaiden arvosanoja.

Ei kommentteja: