maanantaina, huhtikuuta 25, 2016

Sillisalaattia

Aivot ovat aikamoista puuroa tätä nykyä ja etenkin koneelle pitäisi päästä istumaan ajatuksen kanssa (mistä sen ajatuksen vaan nappaisi?). Eilinen teki kuitenkin hyvää, kun oli hieman rauhallisempi päivä ja saatiin hieman kurottua univelkoja. Viime yön Karlsson (joka ei ollut onneksi På Taket) vietti kanssamme makkarissa, jolloin Essi ja pentu antoivat toistensa nukkua rauhassa - niin viiteen saakka, jolloin itse jo heräsin. Minut on siis hyvin opetettu kuluneina viikkoina. Lähdimme kuitenkin Raisaun kanssa sitten hallille treenailemaan ja pääsimme perille mukavasti 5.55. Vuorossa oli pitkästä aikaa kiertopeekelettä (sekä kiertoja, jotka sujuivat hienosti että noutamista hypyn kautta), ruutua (namikippo ruudun takana ja sinne pääsi tehtyään ruudun systeemit kunnolla) ja rally-tokon peruutuksia ja hyppyä sekä sen jälkeen pyörähdyksiä yms. Lisäksi harjoittelimme merkille menoa eri kulmista 3-5 metrin päästä. Essin kanssa on rauhakseen treenattu rallyn alokasluokkaa, pitäisi päästä verisientä ulkoiluttamaan (saimme koepaikan näet) ja agilityryhmäänkin pääsimme kesäksi. Raisalle on taas tiedossa rally-tokoa ja yksittäinen toko-kerta kesäksi. Nyt täytyy vielä nauttia kotona olosta ja jaksamisesta, ainakin silloin kun yöunet riittävät.

Olen saanut pennuista jo kuulumisia ja hyvin tuntuu alkaneen elo uusissa kodeissa. Ruokamäärä vaan  on pienetynyt kovasti, kun ei ole kilpailua, mutta kyllä osa alkoikin olla aikamoisia punkeroita ;) Eipä meillekään tänne yksin jäänyt pentu enää suuria määriä yksikseen viitsi hotkia. Broilerin siivet maistuvat aina, mutta muu ruokamäärä on selvästi aiempaa pienempi. Kyllä pennut itsensä hengissä pitävät, kunhan vaan tarjoaa ruokaa joka aterialla ja ottaa kupin pois viimeistään puolen tunnin päästä. Koko ajaksi ei ruokaa parane jättää esille.

  Toivo ja Elsa ovat olleet oikein päteviä sisäsiisteyden suhteen (vai pitäisikö sanoa, että omistajat ovat olleet?) ja luoksetulokin pillillä on kuulemma toiminut hienosti. Tuntuu kivalta kuulla, että alku uusissa kodeissa on mennyt oikein hyvin. Tässä hieman kuvia Elsasta, Netasta ja Kanelista:
Jangas Kiss And Make Up

eli "Elsa"


Jangas Kameliadamen

eli "Kaneli"



Jangas Kate Reddy häntä heilumassa kuten aina :)

"Netta" ja possu

Ei kommentteja: