sunnuntaina, toukokuuta 22, 2016

Helsingin näyttelyssä Sandylle SA

Viime viikko on ollut aika raskas poikamme oltua sairaalassa, mutta lauantaina pääsimme kotipäivälle ja suuntasimme kohti Tuomarinkylässä järjestettyä koiranäyttelya Sandyn eli Jangas Huller om Buller kanssa koko perheen voimin. Oma hermostuneisuuteni selvästi tarttui Sandyyn, mutta se esiintyi silti jotenkuten, joskaan ei yhtä iloisesti eikä rennosti kuin yleensä. Tulokseen ei silti voi olla tyytymätön: KÄY ERI1. SA. Arvostelunkin joskus saaneen tänne. Tuomarina toimi Laurent Pichard ja hänellä oli kaksi harjoitusarvostelijaa.

Tässä vielä neitokaisen arvostelu:
"Very feminine 3 years old. Could have a little more substance all over. Dark eyes. Correct form of ears. Slightly low on legs, slightly wide in front."

Viikolla on pysytty jollain tapaa normaalissa koira-arjessa kiinni, kun pentujen kanssa treenailtiin keskiviikkona ja Raisa pääsi rally-tokoilemaan torstaina. Tosin pääsimme myöhässä paikalle, kun kurvasimme kotipihaan kymmentä vaille seitsemän, hain koiran ja juoksimme kentälle... Muuten koirat ovat olleet keskenään pitkiä päiviä ja päässeet vain vähän ulos, kun Stig on yöt sairaalassa ja minä pikku-Sissin kanssa lyhyet yöt kotona.

Ei kommentteja: