lauantaina, huhtikuuta 21, 2018

Pipsa in memorian

Raskain sydämin on aika heittää hyvästit 9-vuotiaalle Pipsalle eli Jangas Easy Peasy, joka menehtyi luusyöpään toissapäivänä. Pikkuinen Pipsa lähti Mikan ja Kristiinan ja heidän tyttäriensä perheeseen toukokuussa vuonna 2009 ensimmäiseksi koiraksi. E-pentue oli siitä hauska porukka, että ne treenasivat pennusta aika pitkälle aikuisuuteen yhteisessä agilityryhmässä, josta lopulta kolme pääsi 3-luokkaan ja loput kaksi ovat 2-luokassa. Mikasta ja Pipsasta kehittyi nopeita ja taitavia, kunnes agilityura jäi korkeimmassa 3-luokassa spondyloosin takia iän myötä. Pipsa oli muutenkin hauska tyyppi, joka suoritti MH-luonnekuvauksen ja taipumuskokeen helposti ja osallistui muutamaan näyttelyyn, pentuna se oli myös VSP-pentu.

Pipsa kisasi kolmosluokassa agilityssä



Haikealta tuntuu, että meirän "Raisan riesat" alkavat olla mummo- ja pappakoiria, joista Wilma ja Pipsa jo katselevat meitä pilven reunalta. Kotona meillä onkin pentueen 11,5-vuotias ikinuori (joskin täysin harmaa) Raisa-emä ja Essi-sisko.

Tässä E-pentue viettämässä ensimmäistä vappuaan
  Tuhannet kiitokset, että sain olla niin paljon osallisena Pipsan elämässä ja seurata, kuinka hyvä elämä sillä oli ja kuinka hyvin sitä aina hoidettiin :) Kuvat ovat omistajien ottamia (lukuunottamatta ylläolevaa pentukuvaa).



Ei kommentteja: