tiistaina, elokuuta 07, 2018

Suuressa maailmassa

Pentujen elo uusissa kodeissa tuntuu alkaneen hyvin ja Touho vielä touhustelee luonamme. Tosin eilisen päivän pentulainen oli hoidossa Alvin-isän luona käydessämme Muumimaailmassa lasten kanssa ja hyvin oli kuulemma silloinkin mennyt. Autoilua ei harjoiteltu lainkaan ennen luovutusikää, mutta koko porukka tuntuu vain nauttivan autossa istumisesta ja nukkuvat matkat. Ei siis yhtään hullumpia palleroita! Sebastian on ottanut Touho vastuulleen ja hoitaa pentua kaikki yöt, jotka napero nukkuu pojan huoneessa. En olisi arvannut, että minunkin lapseni joskus joutuisivat kinuamaan omaa koiraa, mutta sovittiin, että Sebastian saa seuraavasta pentueesta oman pennun. Totesimme yhteiselon Raisan kanssa onnistuvan hyvin, kun uusi kotikin on rakennettu kahteen osaan ja pentu voi nukkua Sebastianin huoneessa vanhalla puolella Raisan uinuessa kanssamme uudella puolen. Raisakin yleensä hyväksyy pienet tyypit, kun ne ovat kasvaneet 4-5 kuukauden ikään saakka eivätkä hillu enää niin holtittomasti ;)

 Pentujen tapakasvatusopas löytyy kotisivuilta. Kannattaa tutustua pentujen alkuajan harjoituksiin täältä.

   Tässä muutamia kuvia pentujen sen verran rauhallisista hetkistä, että kameran kanssa ehtii mukaan :) Kiitos kuvista uusille omistajille - on ihana nähdä ja kuulla, että pennuilla on kaikki hyvin.

Touho (Jangas Nosy Parker) ei autossa touhuile.

Nemo (Jangas New Tricks) rauhoittuneena uudessa kodissa.

Mai (Jangas Never Worry) puistopäikkäreillä.

Lilli (Jangas Nitty-Gritty) innostui leikkimään jo alkuunsa uudessa kodissa.

Esme (Jangas Nice Weather For Ducks)

Cafun (Jangas No Wind of Blame) ilme on sellainen kuin se miettisi, että lieneekö pahanteossa, vaikka lelu onkijn selvästi oma ;)


Cafu

Ei kommentteja: