torstaina, heinäkuuta 18, 2019

Kesäisiä treenejä ja ulkoilmaa

Lauantaina lähdettiin mökille ja sieltä palattiin tiistai illaksi, jotta pääsin kouluttamaan. Mökillä ulkoiltiin plajon ja plutattiin rantavedessä ja muutaman kerran Esme ja Pippi kävivät muutaman vedon uimassakin, vaikka kahlailu olikin edelleen kivempaa.



Treeneissä Nanosta (Doniol Happy Fellow) on kehittynyt jo taitava agilityssä, vaikkei se vielä vedäkään vertoja lähes 9-vuotiaalle isälleen Pikolle (J. Field Fennel). Nano on jo saanut ekat kisatuloksetkin Jaanan kanssa. Korppukin edistyy kovaa vauhtia. Elisissä treeneissä Redi (J. Prince and the Pauper) pääsi ekaa kertaa Ojankoon ja esteille ja sen keskittyminen tekemiseen on kyllä makeeta. Viivi kertoikin sen olevan hyvin keskittymiskykyinen 5-kuinen napero. Pipillä oli taas vauhtipäivä ja päästiin tekemään jo loivaa U-putkea. Intoa löytyi taas kivasti! Esmekin (J. Nice Weather Fo Ducks) pääsi hieman koittamaan ja keskittyi hyvin, mutta "vieraan" koiran kanssa tekeminen on aina vähän jännää silti, kun viereisellä kentällä on kurssilaisia. Ei silti, että Esme olisi niistä välittänyt, mutta ei silti tehty kuin ihan helppoja yksittäisiä esteitä.

  Eilen illalla Nemo, Nipa ja Redi olivat trimmissä ja kiitos Niinan kaikki tyypit saatiin kunnialla siistittyä illan aikana. Myös leikit maistuivat ja sain hieman treenattua Nipan kanssa viikonlopun näyttelyä ajatellen.

Jangas New Tricks

Jangas Prince and the Pauper

Ei kommentteja: