lauantaina, helmikuuta 12, 2022

Väsyttävän viikon makeet treenit

 Jostain syystä viime viikko tuntui kovin väsyttävältä. Tosin lähes joka päivälle on ollut jotain ylimääräistä työnteon ja alkuviikon lumen luonnin lisäksi. Viime sunnuntaina rally-tokon koetoimitsijakurssi, maanantaina kasvattien rallyryhmä - miten hienosti monet nuorista kasvateista oli löytänyt takajalkansa (joo - kuulostaa hassulta, mutta monet koirat tuntuvat elävänsä tiedostamatta takana roikkuvia koipiaan ;) ja osasi käyttää myös takaosaa käännöksissä. Ilta kului vielä HSKH:n hallituksen kokouksessa teamsissä. 

Tiistaina oli Pipin treenit Heini Mölsän ryhmässä ja kouluttamani avo-voi-ryhmä. Pipin kanssa saatiin hienoja 5-6 esteen pätkiä ja niissä täytynee nyt toistaiseksi pysytellä, mutta ilme oli iloinen ja häntä heilui. Keskiviikkona oli vain ysien arvosanojen ja viimeisten syksyn suoristusten tarkastaminen, mutta koen sen aina haastavaksi, kun muutama oppilas on aina aivan arvosanojen rajamaastossa. Torstaina agilityn alkeisjatkolla kisamaista rataa ja hurjaa edistymistä. Osa teki rataa pätkissä onnistuneesti, suuri osa kokonaisena ratana myös vaikeista kohdista selviten :) Windyn kanssa agilityä treenattiin vain kujakepeillä, mutta sen keskittyminen ja rauhoittuminen hallissa on ihan uudella tasolla. Jos kouluttamaan mennessä kuudelta oli mahanpuruja ja väsy olo, niin ysiltä kotiin lähtiessä askel oli kevyt ja iloinen :) Eilen käytiin Maarit Hellmanin tokossa ja keskityttiin iloiseen ilmeeseen. maarit palkkasi namikiposta kiertoja, hyppyä tarjoten ja ruutua. Pipillä (ja minulla) oli hauskaa ja mukana oli luottavainen ja iloinen pikkuspanieli. Nyt jätetään muut tavoitteet hetkeksi sivuun ja keskitytään vain mielentilaan ja leijumiseen. Tälle päivälle oli vielä MH-testinohjaajien jatkokoulutus teamsissä ja sitä ennen Springeri-lehden artikkeleiden lähettäminen ja viimeistely taittoa varten.... Huomenna tulee kasvatteja trimmiin ja pihalle leikkimään. 

Ennen joulua Roosa Hovikorpi oli työstänyt ihastuttavan tiffanytyön nyt jo edesmenneestä Kamusta (Jangas Four-leaf Clover). Aivan ihana ja selvästi mallin näköinen :) Roosalla on selvästi taito hyppysissään!




Ei kommentteja: