sunnuntaina, lokakuuta 01, 2023

Nimiäiset Vallattomille Vintiöille

 Tänään kaksi pojista pääsi tutustumaan tuleviin omistajiinsa ja Maija, Nala-täti Johannan ja tyttöjen kanssa poikkesivat täällä. Lisäksi Arja kävi siruttamassa pennut, joten vietimme nimiäisiä ja Lara lähti Arjan matkaan. Lara on viihtynyt täällä jo runsaat pari kuukautta, joten tuntui vähän haikealta, vaikka tiedän meidän tapaavan säännöllisesti. 

   Pennut ulkoilivat tänään kolmeen otteeseen, joten ne viettivät pari-kolme tuntia vapaana pihalla ja laajentavat kerta kerralta reviiriään. Vildan hukkasimme pihalle, mutta onneksi Mari löysi neidin nukkumasta kodassa olevan grillin alta. 

Sitten itse nimiäisiin. Windy on Riiviö-pentueesta, joten nämä ovat Vallattomat (elleivät kohta varsin Vintiöt ja ovat ne aika Vilpereitäkin). 

Pojat ovat saaneet nimensä kirjallisuudesta ja TV-sarjoista seuraavasti ja saan kiittää niiden nimistä koirien kehonhuollosta vastaavaa Sallaa. :

Jangas Vili Vilperi (Vili) oli minulle uusi tuttavuus, mutta erittäin herttaisen oloinen sarja https://fi.wikipedia.org/wiki/Vili_Vilperi

Ville Vallaton (Ville) on toisen piirretyn sarjan mukaan nimetty pieni riiviö:  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ville_Vallaton_(piirrossarja)

ja Vaahteramäen Eemeli (Eemeli) on tietenkin Astrid Lindgrenin satukirjan pohjalta nimetty. https://fi.wikipedia.org/wiki/Vaahteram%C3%A4en_Eemeli.

Tytöt saivat viralliset nimet seuraavasti:  

Jangas Vilda Milda Matilda (Vilda) sai nimensä Vilda Matilda-kirjojen mukaan: https://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?series=Vilda%20Milda%20Matilda että Kuckeliku, säger du vaan.

Villi Kortti (pikku-Molly) lienee jonkinlainen enne, toivottavasti hyvään suuntaan

Voice of Wind (pikku-Windy) oli Tonjan ajatus ja samalla peilaa emää (lempinimeltä Windy), emänisää (Doniol Chase the Wind) ja isomummua Viima ja sen siskoa Pihlaa (Jangas Gone with the Wind ja Gale Wind). Kaikki nuo tuulet ovat ihan mahtavia tyyppejä :)

Sissi otti kuvat pikku-Windyn sirutuksesta


Pikku-Windy onm Sissin ehdoton suosikki ja kainaloinen.

Miten ihmeessä täältä pääsee alas?

Voi herranjestas Eemeli, millainen poika oli hän...

Ennen syöksyä sisaruksen niskaan.

Tullaan!



Vilda Milda Matilda

Vili ryömi kukkapuskasta


Ei kommentteja: