sunnuntaina, elokuuta 18, 2024

Mollylle kaksi Gamblers-Luvaa!

 Tänään järjestettiin pienet Gamblers-kisat Helsingissä ja mukaan oli ilmoitettu peräti kolme kasvattia. Valitettavasti Pippi ulahti perjantai-iltana ja on kulkenut kolmella jalalla eli sen kanssa osallistumista ei voinut ajatellakaan. Alkaa jo pikkasen turhauttaa, kun meillä agilityn treenaaminen on ollut enemmän taukoa kuin treeniä: korona  Pipin parkour-loikat ja omat loppumattomat flunssat. Eikä siis vieläkään päästy edes lähtölinjalle, vaikka Mia Laamanen oli suunnitellut kivat radat ykkösille :) Meidän 9-vuotias Sissi oli mukana ja totesi kesken kisoja, että voisi myös talkoilla odotellessaan ja niin tyttö ilmoittautui vapaaehtoisena lähetiksi. 

Onneksi Molly eli Jangas Rapunzel kuitenkin pääsi kisaamaan 1-luokkaan Linnin kanssa ja he saivat kivat tulokset (41 ja 46 pistettä), jotka kummatkin oikeuttivat Luva-tulokseen eli ovat merkitseviä tuloksia ja kolmannen LUVAn jälkeen Molly saa kisata kakkosluokassa :) 

Mickey eli Jangas Q-hun Kurkottaa kisasi Meten kanssa kakkosluokassa, mutta ei ollut ihan parhaimmillaan kuulolla (pisteitä tuli kuitenkin kohtuullisesti 25  ilman loppugambleä), mutta loppugamblet eivät onnistuneet tai menivät yliajalle. Tosin pikkumaksien kakkosissa ei näkynyt kovin montaa luva-tulosta ylipäätään.

Ei kommentteja: