perjantaina, marraskuuta 12, 2010

Treenailua ja sosiaalistamista

Viikko on ollut taas kerran kiireinen - älkää kysykö miten se on mahdollista, kun kerran olen kotona äitiyslomalla eikä vauva ole vielä syntynyt. Tuntuu kuitenkin, että tekemistä on enemmän kuin tarpeeksi. Asiaa selittänee se, etten jaksanut tarkistaa vihkoja, kokeita ja projektitöitä viimeisinä työviikkoina, vaan ne ovat nyt työn alla. 

Pikku-Kamun kanssa on ollut myös kiirettä. Silmä on parantunut hienosti. Tiistaina käytiin kävelyllä metsän poluilla, bussiajelulla Hakunilassa ja vähän ostarilla hengaamassa samalla kun ostettiin Kamulle kauluri ja poika pääsi tutustumaan eläinlääkäriaseman ihmeisiin sekä moikkaamaan Lauraa ja Rommi-walesia. Keskiviikkona tavattiin ulkoillessa herttainen Bella-papillon ja eilen oltiin päivällä Tikkurilan asemalla kävelyllä ja illalla vielä treenailemassa hallissa. Raisakin on taas saanut seurustella pennun kanssa, kunhan lähellä ei ole ruokaa eikä ketään leikitetä ;)

Eilen olikin kasassa peräti viisi Nupun pennuista, kun kokoonnuttiin eka kertaa halliin treenaamaan. Ohjelmassa oli katsekontaktia, rentoutmista, perusasentoon tulemista, luoksetuloa sekä hieman seuraamista ja paikallaoloa. Lisäksi harjoiteltiin puomin alastuloa, putkea ja keinulla keinumista. Pennut olivat tosi reippaita ja etenkin agilityesteiden suorittaminen oli hurjan hauskaa. Kaikki olivat hallissa vauhdikkaita. Kamu pääsi hieman treenailemaan Nora-tytön kanssa ja Stig kehui heitä oikein taitavaksi parivaljakoksi. Voipi olla, että Kamu muuttaa uuteen kotiin ensi viikolla, kunhan silmä on ensin kokonaan parantunut ja tikit poistettu. Kyllä tänään on pentua väsyttänyt eilisten seikkailujen jäljiltä.

Treenailimme lopulta myös Raisan ja Danten kanssa. Muilla oli käynyt kato, kun Essikin oli ehtinyt aloittaa toisen juoksunsa. Essistä puheenollen: E-pentueen viiden pennun lonkka- ja silmätulokset ovat saapuneet ja kaksi/kolme seuraavaa sisarusta tutkitaan Tampereella 24.11. Eli näin hyvältä näyttivät viralliset tulokset:

Jangas Easy-Peasy lonkat B/B silmät ok
Jangas Elin Kelin Klot lonkat A/A silmät ok
Jangas Elli-Velli lonkat A/A silmät ok
Jangas Enttententten lonkat A/A silmät ok
Jangas Even-Stevens lonkat B/C silmät ok

Ei kommentteja: