tiistaina, maaliskuuta 08, 2011

Onnea 2-vuotiaille E-pennuille!

Tänään tulee jo kuluneeksi kaksi vuotta Raisan pentueen syntymästä - niin se aika rientää! Juuri nuo pikkunaperot tassuttelivat täällä ilonamme :) Onnea itse kullekin karvatassulle ja kiitos kaikille omistajaperheille koirien hyvästä etten sanoisi loistavasta hoidosta.

 Hienoa pesue tästäkin on kuoriutunut ja paljon on ehditty tehdä kahden vuoden aikana:

Jangas Eager-Beaver eli "Sakke" asuu Pirkkalassa Hakalan perheessä. Sakke kuuluu niihin ihaniin maailmaa syleileviin tyyppeihin, jonka näkeminen saa hymyn huulille: sen mielestä kun kaikki ihmiset ja melkein kaikki koirat ovat aivan ihania tyyppejä. Siiri-tyttö on innostunut Saken kanssa näyttelyistä ja he sijoittuivat neljänneksi Karkussa yli kymmenen koiran junioriluokassa saatuaan ERIn. Hyvin Siirillä ja Sakella on mennyt jatkossakin näyttelyissä, lisäksi he harjoittelevat omaksi iloksi agilityä ja TOKOa. Pentuluokassa Sakke palkittiin VSP-pentuna. Syksyllä Sakke kunnostautui sorsametsällä isännän kanssa. Terveyspuolikin on reilassa ja lonkat kuvattiin C:nä ja silmät terveet.
Sakke- komea sorsakoira


Jangas Even-Stevens eli "Dante" aloitti emäntänsä Viivin kanssa agilityn kisauran heti 18-kuisena hienoin tuloksin: ensimmäinen hyppynolla on jo plakkarissa virallisista kisoista! Dante ja Viivi käyvät viikoittain agilitytreeneissä ja edistyvät hurjaa vauhtia. Lisäksi Dante oli VSP-pentu ja on saanut EH:n näyttelyistä, se on perusterve, BC-lonkkainen ja tervesilmäinen.
Dante - komea nuori poika

Jangas Elin Kelin Klot eli "Lotte" on minulla sijoituksessa ja asuu Sannan luona. Lotte ja Sanna ahkeroivat viime kesänä läpäisten taipparin, lisäksi Lotte oli PN4 näyttelyssä.Pentuluokassa Lottis oli aikanaan ROP-pentu, sillä on A lonkat ja terveet silmät. Lotte treenaa agilitya aktiivisesti ja on sairaan nopea ;)
pikku-Lotte

Jangas Elli-Velli eli "Ella" elää Tiinan ja Teemun seurana aktiivista koiran elämää ja on päässyt harjoittelmaan niin agilitya, TOKOa, MEJÄä kuin metsästystottelevaisuutta ja noutoakin vuoden aikana. Ella on Tiinan ohjaamana palkittu agilityn möllikisoissa nollatuloksella, näyttelyissä EH:lla ja ollen VSP-pentu, A-lonkkainen ja tervesilmäinen.
Ella tutustui kanijälkeen jo pikkuneitinä

Jangas Easy-Peasy eli "Pipsa" on kasvanut kauniiksi ja taitavaksi agilitykoiraksi. Mika-isännän kanssa he ovat saneet lupaavia tuloksia agilityn möllikisoissa, Pipsa on palkittu VSP-pentuna ja se on B-lonkkainen ja tervesilmäinen. Pipsasta ei vauhti lopu :)
Pipsa kaunokainen (kuva: Mika)
 Jangas Enttententten eli "Essi" loistaa myös agilityssa Markus-isännän kanssa: tuloksena jo möllikisoista hieno nollatulos! Lisäksi Essikin on A-lonkkainen ja tervesilmäinen.
Suloinen Essi


Jangas Ees-Taas eli "Wilma" asuu sijoituksessa Tampereella Mansikkamäen perheessä ja on aivan mainio pakkaus. Wilmakin treenaa viikoittain agilityä ja se on palkittu näyttelyissä EH:lla ja ROP-pentua. Wilmalla on myös A-lonkat ja terveet silmät. Taipparin läpäisy jäi valitettavsti metristä kiinni Wilman jätettyä riistapukin rantaveteen hieman liian kauksi emännästä...
Wilma noutamassa vedestä


Jangas Enni-Menni eli "Tara" on suloinen pienikokoinen walesilainen, joka asuu Toppisen perheessä Kouvolassa. Tara nauttii elämästä ja eritoten perheen pojilta saamastaan huomiosta. Tarakin on lonkkakuvattu ja A-lonkkainen.
pikku-Tara sylissä

Jangas Eye-Popper eli "Hani" asuu Oreniuksen perheessä Pirkkalassa. Suloinen Hani nauttii saunomisesta ja metsässä samoilusta. Valitettavasti aikanaan sijoituksessa olleella tyttösellä on yksi ylösnoussut varvas, joten jalostuskäyttöön siitä ei ole. Hani on ainoana pentueesta vielä terveystarkastamatta.
pikkuinen Hani

Onnea vielä kerran kaksivuotiaille ja toivottavasti seuraavastakin vuodesta tulee yhtä antoisa näitä vipeltäjiä seuratessa!

Ei kommentteja: