sunnuntaina, syyskuuta 25, 2016

L-pentueen toivotaan syntyvän marraskuun lopussa

Eilen oli astetta enemmän autolla ajoa. Zeldan eli Jangas In Blossom juoksu oli näet jo torstaina siinä vaiheessa, että neiti alkoi hieman kääntää häntää, perjantaina kävimme Mevetissä progestronitetissä iltapäivällä ja tulos oli jo 3,60 ja odotushuoneessa vastaan tullut walesiuros oli Zeldan mielestä todella vetävä ja pojalle saattoi jo seistä häntä kiemuralla. Niinpä sovimme treffit Siilinjärvelle lauantaiksi. Koska meillä lapset ovat olleet koko viikon enterorokossa, ei alunperin ajateltu koko perheen reissu onnistunut ja niin pakkasin vain itseni ja Zeldan matkaan aamulla ennen yhdeksää.

   Perille pääsimme ennen kahta ja tapasimme komea Jimin eli Rocbee Jimmy Dean. Astutus hoitui nopeasti pihalla sateenkin tauotessa. Koirat tuntuivat olevan kiinni loputtoman pitkän ajan (puolisen tuntia varmaan todellisuudessa) ja kahvittelun jälkeen jatkoimme matkaa kotiin päin. Kotona olin 12 tunnin reissaamisen jälkeen. Aikas väsyttävä, mutta muuten kiva päivä. Kiitos Jimin emännälle Nooralle vieraanvaraisuudesta!

  Pentujen toivotaan syntyvän noin 26.11 ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan ne olisivat tammikuun puolessa välissä luovutusiässä. Tulevista vanhemmista voi katsoa lisätietoja edellisestä viestistä tai Pentuja-välilehdeltä.

Ei kommentteja: