sunnuntaina, elokuuta 04, 2019

Jangas-päivien viimeinen päivä

Tänään vietettiin leirin viimeistä päivää ja oli kiva nähdä vielä kasvatteja mejän ja pihassa yhdessäolon merkeissä.

Ehtoisa leiriemäntä

  Aamu aloitettiin jäljestyksellä ja käsittääkseni hyvin meni verijälki suurelta osin. Itse seurasin Jameksen (Jangas Leisure Suit Larry), Tessu-cockerin ja luonnollisesti Pipin (Jangas Pippi Långstrump) jäljet. James jäljesti hienosti ja aivan jälkitarkasti maavainulla, merkkasi selvästi makauksen ja jatkoi kulmalta varmasti kuin juna. Lyhyen jäljen lopussa se oli tosin hieman sen näköinen, että olisi se jälki voinut jatkua kauemminkin...

  Pippi on aloittanut pari viikkoa sitten mörköiän ja pitää mm. remmiään tosi kamalana (kuka ei ole kulkenut tarpeeksi taluttimessa...). Niinpä odotukset jäljeltä eivät olleet kummoiset, mutta neitipä yllätti. Se jäi heti innokkaana haistelemaan alkumakausta ja hetken päästä lähti kanssani etenemään eikä kauaakaan, kun neiti jäljesti muutaman metrin edelläni aina sorkalle saakka ja tutki sorkkaa innokkaasti. Todella hieno jäljestys, joskaan pituutta jäljellä oli ehkä 20 metriä ;)

  Peetu-veli (Jangas Pygmalion) oli kuulemma jännännyt jälkeään kovasti, mutta edennyt kuitenkin tuettuna. Redi-veli (Jangas Prince And The Pauper) oli jäljestänyt muuten hienosti, mutta risukkoinen ylämäki oli ollut hieman liikaa ja siitä oli autettu yli. Piko (Jangas Field Fennel), Kevin (Llon Helygen), Pihla (Jangas Gale Wind), korppu (Jangas Knight of Can-A-Lot) ja Paavo (Jangas Dirty Harry) olivat käsittääkseni vanhaan tapaan varmoja jäljestäjiä.

Peetu ensimmäisellä jäljellään

Pihla ihastelee sorkkaa

Redi jäljen päässä


   Iltapäivästä kokoonnuttiin pihaan, jossa Aimo (Jangas Legend of Chima), Touho (Jangas Nosy Parker) ja Paavo pääsivät pihatrimmiin. Hyvin syötiin nyyttäreiden merkeissä ja lopuksi treenailtiin vielä hetki nose workia. Myös Osku (Jangas Out of Print) pääsi nosetreeneihin mukaan, kuten Raisakin (Jangas Duck Soup).



  Tällekin päivälle ehti mukaan lähes parikymmentä koiraa, kun mukana oli myös muutama muun rotuinen ja Pikon Nano-poika (Doniol Nosy Fellow), joka pääsi myös jäljestämään.

Iltapäivällä alkoi tulla väsy pienille

Ei kommentteja: