sunnuntaina, heinäkuuta 26, 2020

Match show:ssa treenaamassa

Eilen lähdettiin hirmuisessa sateessa hakemaan Niinaa ja Noraa mukaan mätsäriin. Auton takakontissa istuivat jo Pippi ja aamulle Päivin meille heittämä Jawa (Jangas Old School) ja matkalta haettiin mukaan kolmanneksi Nuoli (Jangas Opportunity) Noran kanssa.

   Paikan päälle päästessä koko kolmikko sikaili ensimmäiset viisi minuuttia, mutta sen jälkeen rauhoituttiin. Pipin kanssa runsaan kahden tunnin treenailu koira- ja ihmispaljoudessa teki hyvää. Kohdattiin ohittavia ihmisiä, pyöräilijä, vaunuja vetäviä ihmisiä, erilaisia koiria jne. Kehässä tuomari oli ihana ja hänelle sopi, että saimme harjoitella hypokoirien käytöstestiä varten ja näyttelytutkimisen sijaan hän tutki istuvan Pipin korvat ja tassut :) Lisäksi saimme hyvää treeniä toisen koiran kanssa juoksemisessa ja seisomisessa. Nuoli koki hampaiden katsomisen inhottavaksi ja sitä täytyykin treenata nyt koko viikko ennen näyttelyä. Tosin huomasimme, että jopa sen palvoman isännän Stikun katsoessa hampaita häntä putosi alas ja koira kyyristyi eli itse hampaiden tarkastaminen on sen mielestä inhaa. Josko viikossa saisi ihmeitä aikaan?

   Jawa oli Niinalla narun päässä ja sille oli alussa vaikea rauhoittua kaikkien koirien keskellä. Kuitenkin siinä vaiheessa kun parin tunnin odottelun jälkeen pääsimme Jawan kanssa kehään, minulla oli varsin hyvin käyttäytyvä ja hyvässä kontatissa kulkeva koira mukanani :) Vielä hienosäätö puuttui, mutta käsittely ei ole Jawalle ongelma ja se pystyi hyvin juoksemaan myös toisen koiran kanssa kehässä.

Ennen jatkokisoja lähdimme kotiin, kun illaksi päästiin vielä Arjan puutarhajuhliin, joista etenkään Sissiä ei olisi saanut millään kotimatkalle, kun etenkin Mirkan lapset ja Stella-tyttö olivat niin hirmuisen hauskaa seuraa...

Tässä vielä muutama Nora Uskin ottama kuva Jawasta eiliseltä:







Ei kommentteja: