sunnuntaina, elokuuta 02, 2020

Iinekselle Porin näyttelyssä vara-SERT ja vara-CACIB

Tänään lähdettiin Noran kanssa autoilemaan Poriin takakontissa Jawa ja Nuoli. Perillä näyttelypaikalla tavattiin myös Mira ja Nemo sekä Anne, Hannu ja Iines. Näyttelypäivä kului mukavissa pilvisissä tunnelmissa ja oli hauska nähdä samalla myös myöhemmin sertin voittanut O-pentueen puoliserkku Llewpart's Hide-And-Seek-Girl. Tulokset olivat vaihtelevia, mutta tyytyväisinä lähdettiin kotiin, koska Nemolle saatiin jalostusta varten tarvittava tulos ja Iines menestyi hienosti :) Näyttely oli ensimmäisi Suomessa koronan jälkeen jrjestettyjä ja ainakin omalta osalta etäisyyksien pito oli hyvin helppoa, oman porukan kanssa istuttiin lähekkäin, mutta muita ehti nähdä kahden koiranmitan päästäkin... Walesinspringerit arvosteli tänään Tanya Ahlman-Stockmari.

Parhaiten pärjäsi siis Iines eli Jangas Legend of Zelda, joka voitti avoimen luokan, sai SA:n ja oli lopulta Paras narttu 3 ja sai vara-sertin ja vara-CACIBin. Hienoa Anne ja Iines :)

"Erinomaisesti käyttäytyvä tilavarunkoinen narttu. Kaunislinjainen pää. Oikeanmuotoiset korvat. Hyvä eturinta ja raajaluuston voimakkuus. Polvikulma voisi olla selkeämpi. Ei tänään parhaassa karvapeitteessä, mutta erinoaminen laatu. Hieman jyrkkä lantio ja sidottu takaraajojen liike. Liikkuu hyvin edestä."

Jangas Legen of Zelda

Avoimessa luokassa Nemo eli Jangas New Tricks palkittiin EH2-tuloksella, joka riittää ensi vuodelle suunniteltua pentuetta varten. Metsässä takkuuntuneet karvat oli leikattu pitkälti pois joten hapsuja ei kovastikaan ollut.

"Kauttaaltaan feminiininen. Melko neliömäiset rungon mittasuhteet. Riittävä kallo-osan leveys. Kuono-osa saisi olla täyteläisempi silmien alta. Hyvä kaula. Taipumusta seistä ulkonevin kyynärvarsin. Ei parhaassa karvapeitteessä, mutta laatu oikea. Liikkuu hieman leveästi edestä ja pyöristää lantiota liikkeessä. Miellyttävä käytös."
Kuva Nemosta kesäkuun alusta:

Myös Jawa eli Jangas Old School palkittiin EH1.-tuloksella. Arvostelukin oli ihan mukava ja poika jaksoi käyttäytyä hyvin koko näyttelypäivän :)




Nuoli eli Jangas Opportunity jännitti tänään tuomaria. Muuten Nuoli käyttäytyi kuitenkin hyvin. Tuloksena aiheesta H.

"Feminiiminen. Hyvän kokoinen. Oikeat rungon mittasuhteet. Hyvä kallo ja ilme. Hieman kevyt alaleuka. Sopiva kaula. Hyvä raajaluusto. Rintakehän toivoisin pidemmäksi. Voimakkaasti kulmautuneet takaraajat. Oikeanlaatuinen karvapeite. Aristelee käsittelyä ja tarvitsee lisää itseluottamusta. Liikkuu hyvin takaa. Palkintosija määräytyy käytöksen perusteella."


Ei kommentteja: