sunnuntaina, elokuuta 30, 2020

Iineksen tiineyspäiväkirjaa osa 2

 Tässä ensin muutama kuva Iineksen odotusajasta. Tässä vaiheessa kun odotusaikaa on enää pari viikkoa jäljellä, kiihtyy masun kasvu kovasti :) Näissä kuvissa on 44 tiineysvuorokautta takana ja vielä vajaa kolme viikkoa edessä.



Eilen Lalle eli Jangas One Man Band oli nimensä mukaisesti taipparissa lähtenyt vähän omille teilleen... Tässä tuomarin Virpi Väisäsen kirjoittama arvostelu: 

Miten meni noin niin kuin omasta mielestä, Lalle?

 Sosiaalinen käyttäytyminen: Lalle on iloinen "nuorimies", joka suhtautuu rennolla otteella muihin koiriin. Ihmiset ovat Lallelle kavereita kaikki ja se tulee "iholle" tutustumaan. Hyväksytty. 

Haku ja laukaus: Lalle tekee hakua laajalla säteellä ja innostuu maaston tuoksuista siinä määrin, että katoaa omille reiteille pois näköpiiristä. Palaa takaisin, mutta ei ohjaajansa hallinnassa ja työskentelee liian itsenäisesti. Laukaus ammutaan haun alkupuolella: Lalle pysähtyy ja jatkaa hakua. Hylätty.

Jäljestys: Maa- ja ilmavainuinen suoritus, jossa kulma tuottaa hivenen töitä. Kaadolle päädytään jälkityön saavutuksena ja fasaani nuuskitaan tarkkaan. Hyväksytty. 

Vesinouto: Pienen empimisen jälkeen Lalle menee veteen ja noutaa uiden pukin rantaveteen. Hyväksytty. 

Tottelevaisuus: Tänään Lalle ottaa liikaa vapausasteita hakuosuudella eikä ole ohjaajansa hallinnassa. Hylätty. 

Yleisvaikutelma: Lalle osoitti tänään, että sen sisällä asuu taipumuksia omaava spanieli, mutta valitettavasti omatoimisuutta oli liikaa eikä yhteistyö ohjaajan kanssa ollut hiottua. Hivenen lisää tottelevaisuuden säätöä ja ohjaajalle topakkuutta niin työskentelystä tulee yhdessä ... ja tulos paranee. (en saa kahdesta sanasta selvää)

Kokonaisarvostelu: Hylätty. 

 

Esme eli Jangas Nice Weather For Ducks osallistui tänään Riihimäen näyttelyyn, jossa vettä satoi ja arvostelusta päätellen Esme oli kulkenut kyttyrässä nimestään huolimatta... Tuloksena H. 




Ei kommentteja: