keskiviikkona, elokuuta 18, 2021

Kolmeviikkoiset touhuilijat

 Työt alkoivat, vapaa-aika väheni ja pennut kasvavat. Lisäksi Springeri-lehti tulisi saada aikas pitkälti valmiiksi ja myös muita koirayhdistyshommia riittää. Tänään tuli kolmen viikon ikä täyteen ja pennut saivat maistella herkullista jauhelihaa ja tuttuun tapaan tutustua myös ympäröivään maailmaan vanhan puolen aulassa. 

Viime yönä lauma kiljuvia papukaijoja herätti meidät puoli yhdeltä, kun kolme tyyppiä oli mamman kanssa ulkona pentuaitauksesta ja loput huusivat kavereiden ja emän perään kaltereiden takana. Nyt on siirretty rahi estämään vankilapakoja, mutta mahdollistamaan Esmen kulkemisen sisään ja ulos aitauksesta. Hampaat ovat jo puhkeamassa ja kynsien leikkuun eka kierros on aloitettu... Koitetaan saada huomenna ensimmäiset seisotuskuvatkin, niin näkyy myös pentujen väritys. 

Viikon päästä otetaan myös vastaan ensimmäiset vierailijat ja hiljalleen pitäisi päättää myös pentujen kodit, kun pääsemme tapaamaan pennun hankintaa pohtineita. Parin urospennun kanssa vielä mietin, missä mahtaisi olla hyvä koti. Etusijassa haluaisin lähelle, aktiiviseen ja harrastavaan kotiin, mutta vaikea sanoakaan ennen kuin ihmiset on tavannut, että minne sitä raaskisi pieniä antaa maailmalle. Koitan viikonloppuna saada vastattua pentuja kyselleitä. Myös luovutusikää olen pohtinut ja pennut tuntuvat olevan koko ajan kehityksessä hiean etuajassa eli varmaankin luovutusajankohta olisi la 18.9 alkaen, jolloin pennut ovat 7 viikkoa ja 3 päivää iältään.


Uusissa isoissa tiloissa kelpaa mammia yhdessä kasassa (16.8)

Maitobaarissa on kova tunku.

Tyyli on vapaa!





Amokselta jäänyt ruokakuppi taitaa tuoksua hyvältä mamman ateriointien jäljiltä.




Tiitiäinen

Tissel Tassel


Tripp Trapp Trull


Tuulispää


Ei kommentteja: