lauantaina, elokuuta 07, 2021

Viikon treenailut

 Tälläkin viikolla on ehditty treenailla ihan urakalla:

Maanantaina päästiin Pipin kanssa koiratanssissa häiriötreeneihin Anna Laulajaisen johdolla ja Pippi kesti hyvin häiriötä, vaikka toinen vieras koirakko treenasi temppuja kohtuulähellä. Olin siis tosi tyytyväinen :) 

Tiistaina iso osa kasvatin omistajia oli talkoilemassa ja Pipsa (Jangas Miss Behaving) oli pätevänä rallyssa. 

Keskiviikkona kasvattien treenit hallissa ja tuntuu edelleen, että joka kerta ehdin ihmetellä, kuinka nopeasti tuo nuoriso edistyy!! Ne tekevät jo helposti 4-8 esteen rataa, vaikka nuorten kanssa kontaktit ja kepit ovat vielä alkutekijöissään. Mickey, Usva ja Minni pääsivät taas eskenään treenaamaan loppuviikosta ja ne ovatkin hirmuisen päteviä. Tässä vielä muutama omistajien ottama kuva 10-kuisista vauhtityypeistä: 

Mickey

Usva

Usva loikkaa hiukan korkeammalle kuin tarvitsisi ;D

Kuin myös Minni...

Torstai-iltana päästiin vepe-treeneihin. Harjoittelimme kolmea liikettä: veneestä hyppy pitkältä matkalta vaati tällä kertaa hieman arpomista veneen laidalla, veneeseen esineen vienti lähti hyvin, mutta neiti ei oikein luovuttaisi minulle esineitä veneeseen, kun ne tuntuvat niiin ihanalta suussa... Lopulta saatiin tylsempi lelu vietäväksi ja vaihto suosikkidamiin ja homma saatiin toimimaan ja onnistuminen loppuun. Veneen vetämisessä rannalle edistyttiin hurjasti: Pippi kävi hakemassa venettä noin 10 metrin päästä rannasta ja veti sen hirmuisella yrityksellä aina rantaan saakka :) 

Eilen ja tänään kävimme pikaisesti aamulenkin varrella Ojangossa treenaamassa: eilen "siksak"-käskyä eli Juulia Savolaisen treeniä, jossa lähetin Pipin paikaltani hyppäämään ja liikuin putken ohi vastakkaiseen suuntaan, jolloin Pippi teki napakan käännöksen ja syöksyi putkeen. Saatiin kivoja onnistumisia. Myös hyppytekniikkaa ja hieman kujakeppejä ehdittiin tehdä samana aamuna. Tänään tokoiltiin ja käytiin alokasluokan liikkeet läpi. Itse liikkeet alkavat näyttää jo kohtuukivoilta, mutta liikkeiden välit, paikallaolo ja nouto sekä kisamainen tekeminen ovat vielä hakusessa. Hiljaa hyvä tulee? 

Huomenna sitten Sagulin Jaanan treeneihin Mäntsälään kasvattiporukalla :) Samaan viikkoon on siis mahtunut agilityä, rally-tokoa, tokoa, koiratanssia, vepeä ja hieman taippari/metsästystreeniä ;D

Ei kommentteja: