sunnuntaina, heinäkuuta 30, 2023

Pippi siirtyi vepessä avoimeen luokkaan!

 On tuo Pippi eli Jangas Pippi Långstrump aika veitikka. Eilen vepeiltiin 100 pisteen arvoisesti ja tänäänkin väsymyksestä huolimatta Pippi hoiti kaikki muut osiot (veneestä hyppy ja 50 metrin uinti, esineen vienti veneeseen ja hukkuvan pelastaminen) täysin pistein, mutta veneen tuonnissa tuulenpuuska vei väsynyttä koiraa mukanaan kolmisen metrien rantakeppien ohi ja yksi ylimääräinen kehukin mahtui liikkeeseen. Pisteitä siis kaikkiaan hienot 96 kipaletta, joka oikeutti Alo1-tulokseen ja luokkanousuun avoimeen.Tuomarina kumpanakin päivinä toimivat Kim Granholm ja Yrjö Mäkelä ja kokeissa oli niin hauskaa, että tuli nauraa räkätettyä koko viikon tarpeiksi. 

  Sovessa ja alossa kisaaminen on ollut ihan mahtavaa appari-Päivin kanssa ja tänään jouduimme sitten uimasilleen luokkanousun kunniaksi. Tämän kahden kesän (ja muutaman testikerran) vepeharrastus on ollut huisin opettavaista ja Pippi on kasvanut henkisesti treenien myötä ja olen löytänyt upeita ominaisuuksia koirastani. Sen itsehillintä, sitkeys, taistelutahto ja keskittyminen on omiaan tässä lajissa, vaikka se menettääkin paljon koossa.Olen aikas ylpeä meiän triosta :)

 Springeri-lehden vepe-teemaan katselin, että yhteensä kahdeksan walesia on kisannut lajissa (näistä viisi viime vuonna!) ja korkein tulos on tähän mennessä ollut Avo3.Toivottavasti pääsemme ensi vuonna avoimen kisoihin. HSKH:lla on ihan mahtava vepe-porukka ja Raija Theocharouksen ryhmässä on saatu paljon hyvää oppia, Sari Ignatius on myös auttanut meitä vepessä eteenpäin.


kuva: Raija Theocharous

 

Ei kommentteja: