torstaina, syyskuuta 22, 2011

4 viikkoa mittarissa

Wilma seurailee pentujen touhuja omalta pediltään
Pennut täyttivät eilen jo neljä viikkoa enkä edelleenkään käsitä miten aika kuluukin niin kovin nopeasti. Naperot saivat Axilur-kuurinsa, maistelevat monta kertaa päivässä lihaa ja ovat alkaneet saada jo hieman puuroa lihan seassa. Hyvin maistuu "kunnon ruokakin". Matokuurin takia punnitsin yhden pennuista ja painoa oli kertynyt jo 1600 grammaa. 
Leikki on lasten työtä
   Eilen tulevat narttupennun omistajat Eva ja Antti kävivät pentuja katsomassa ja mokomat pentulaiset alkoivat jo käyttää hampaitaan pikku-Sebastianiin. Yhdelle riiviölle oli jo ihan kunnolla kerrottava, ettei vauvoja pureskella pikkuisilla maitohampaan nysillä. 

Sauli oli päivän mittaan pariinkin kertaan tallustelemassa Wilman luona karattuaan pentulaatikosta, joten oli aika saada kunnon aidat ympärille. Iltamyöhällä aidattiin isompi alue pennuille, jotta niillä on kunnolla tilaa painia ja pissata kauemmaksi täkistä. Reviiri laajeni siis moninkertaiseksi. Samalla heitin ison kasan leluja pennuille. Pampula lähti heti kantamaan pientä hiirulaista, Sauli kantoi ylpeänä toista lelua ja Kalle paperisilppua ja testasi hampaitaan rikkinäiseen metallinoutoesineeseen touhukkaana. Pimpula Pampula on ilmeisen leikkisä, kun neiti paraikaa kantaa suussaan helisevää lelua. Sauli repii vetpediä ja Liina yrittää kiusata jonkun nukkuvista sisaruksista telmimään kanssaan. Leikit alkavat olla jo aiempaa hurjempia ja murinalla höystettyjä. Tänään pitäisi vielä ottaa seisotuskuvatkin pennuista.

1 kommentti:

Sinttu kirjoitti...

En malta oottaa sunnuntaihin että päästään katsomaan! Ajattelin ottaa kameran taas mukaan ja YRITTÄÄ valokuvata pikku termiittejä ;)