sunnuntaina, elokuuta 26, 2012

Ellalle nollavoitto medi-1 luokasta ja Raisalle hyppisnolla

Tämän päivän agilitykisat menivät varsin hienosti. Komeimmin loistivat Ella eli Jangas Elli-Velli ja ohjaajansa Tiina Rytkönen Medi-1 luokassa. He tekivät HSKH:n kisoissa Vantaalla luokkansa ainoan ihanneajan alittavan nollatuloksen voittaen luokkansa! Tämä oli siis ensimmäinen kolmesta LUVA-tuloksesta, jotka vaaditaan kakkosluokassa kisaamiseen. Tuomarina toimi Martti Salonen. Ellahan mitattiin tämän vuoden alkupuolella kollegiossa uudestaan ja se pääsi näin medi-luokkaan kisattuaan hyvin pienenä tyttösenä maksi-luokassa alunperin. Kisasta saa  lukea Ellan omasta blogista tarkemmin ja sieltä löytyy kuva-aineistoakin päivästä (linkki oikealla olevassa valikossa). Suuret onnittelut pätevälle koirakolle! 

Tiinan ja Ellan lisäksi ryhmäläisistäni kisasivat myös Sinttu ja Tarmo Jangas Da Vinci Code hyyyvin pitkästä aikaa. Vaikka tuloksena oli vielä kaksi hylkyä oli toinen rata mennyt jo varsin lupaavasti. Hylky tuli väärään putkeen päähän menemisestä. Myös Katin pojanpoika Nemo eli virallisesti Ginseng oli Anun kanssa kisoissa, muttei vielä päässyt tuloksille asti. 

Samaan aikaan osallistuimme Raisan Jangas Duck Soup kanssa 3-luokan kisoihin Helsingin puolella, jossa Anne Savioja arvosteli kolme rataa. Hyppyradalta saimme nollan ja sijoitus oli 4./30. Tämä oli siis ensi vuotta ajatellen kolmas SM-0. Agilityradoilta ensimmäisellä lankesimme muuriansaan, kun olisi pitänyt kääntyä tiukasti kepeille. Harjoittelimme kuitenkin sen jälkeen kontaktit pysähtymisen kautta. Hyppyrata oli toisena ja se menikin varsin hyvin, joskin muutamassa kohdassa hieman kaarrattelimme ja pampula putosi hiuksista kesken radan ja niin hiukset pyrkivät silmille. Viimeinen rata oli melkeinpä sulavin, mutta neljänneksi viimeisellä esteellä eli puomilla oli aavistuksen jäljessä ja Raisa valitsi oikealla olevan "maalisuoran" (ei se nyt ihan suora ollut, mutta...) sen sijaan, että olisi hypännyt vasemmalla olevan hypyn ensin. Itse olin ajatellut työntää Raisun oikealta puolelta vasemmalla olevalle esteellä. Lieni huono ajatus, kun kyseessä oli kolmennen radan kolmanneksi viimeinen este ja kierrokset sen mukaisia. Olin kuitenkin kisapäiväämme kokonaisuutena tyytyväinen ottaen huomioon, että olen puoliflunssainen ja hieman räkäinen. 

Eilen Dante Jangas Even-Stevens ja Viivi Koivunen saivat 5 virhepistettä ja seitsemisen sekuntia aikavirhettä toiselta radalta keppien aloitusta korjaillessaan. He kisasivat Vantaalla HSKH:n omissa kisoissa Tuija Kokkosen tuomaroidessa. 

Vielä kerran lämpimät onnittelut Tiinalle ja Ellalle!! 

Ei kommentteja: