perjantaina, elokuuta 24, 2012

Onnea 1-vuotiaalle G-pentueelle!

Aika tuntuu hujahtavan nopeasti; tuntuu, ettei siitä ole kauaakaan kun Wilma eli Jangas Ees-Taas pyöräytti esikoisensa makuuhuoneemme lattialle ihan omatoimisesti mentyämme yöpuulle. Yön aikana syntyi myös viisi muuta reipasta pentua. Näin Raisasta tuli ensimmäistä kertaa mummu. Tällä hetkellä jännitämme pääseekö Raisa toistamiseen mummuksi, kun Wilman sisko Essi astutettiin pari viikkoa sitten.
1-vuotiaat siskokset Viima ja Pihla

Jangas Gone with the Wind ja Jangas Gale Wind

   G-pentue on ollut tosi hauska porukka: ne tuntuvat olevan vilkkaita ilopillereitä, varsin miellyttämishaluisi ja hauskoja koulutettavia, joilla vauhtia piisaa. Vauhtinimet sopivat siis hyvin näille huimapäille. Veljekset Tuffsen (Jangas Gotta Go) ja Toivo (Jangas Gimme Some Action) palkittiin pentunäyttelyissä VSP-pentuina ja sisaret Pihla (Jangas Gale Wind) ja Viima (Jangas Gone with the Wind) läpäisivät taipumuskokeen heti ensi yrityksellä tänä syksynä. 


Jangas Gotta Go "Tuffsen" kuva: Kaj Lundberg
  Suuret onnittelut ensimmäisen syntymäpäivän kunniaksi Kanulle, Samille, Toivolle, Tuffsenille, Pihlalle ja Viimalle!!

Pihlalle on kuulemma synttärin kunniaksi tarjolla kallkunan kaulojakin ;) Sain ilokseni taas kuulla Wilman perheeltäkin kuulumisia: Wilma on nauttinut kesästä täysin siemauksin mökkeillessä ja neiti harrastaa edelleen agilityä. 


Näin pieniä naperoita meillä tuhisi vuosi sitten

Wilma vastasyntyneiden vauvojen kanssa

Ei kommentteja: