maanantaina, marraskuuta 21, 2016

Kevin 5 kuukauden iässä

Englannin tuontipoika Kevin eli Llon Helygen on jo ehtinyt viiden kuukauden ikään. Näin Keviniä taas rally-tokon yhteydessä ja poika kasvaa tasaisesti ja on luonteeltaan yhä edelleen mitä mainioin. Uudet paikat ja koirat ovat vaan hauskoja, treenaaminen ja yhdessä emännän kanssa toimiminen kivaa ja maailma on hauska paikka - ihan niin kuin pitääkin. Kevin on ilmoitettu ekoihin pentunäyttelyihin.
Viiskuinen Kevin poseeraa

Kun launtai vierähti kokonaisuudessaan rally-tokon parissa, niin sunnuntaina nappasin lapset autoon ja lähdimme seuraamaan Nose Workin möllikoetta. Olipa hauska seurata sekä ulkoetsintää että ajoneuvoetsintää ja todeta, kuinka erilaisia ja silti hienoja suorituksia koirakoilla olikaan :)

Oli erittäin mielenkiintoista, saas nähdä hurahdetaanko seuraavaksi tähän lajiin, kun tytöillä alkaa hiljalleen tulla ikä vastaan fyysisiin lajeihin...

  Zeldakin saapui eilen pentuja odottelemaan tänne meille ja kovasti on pikkurouva pyöristynyt. Josko huomenna olisi masukuvien aika.

Springerin pentuopas saatiin viikonloppuna painovalmiiksi ja nyt on Springeri-lehti työn alla. Viime viikko tietokoneella istumisen lisäksi kului pitkälti hallissa, kun treenattiin tiistaina Tiltun avustuksella TOKOa, illalla olin kouluttamassa, keskiviikkona tehtiin rallyn ratatreenit Raisan ja Essin kanssa, illalla Essin kanssa agilityssä ja Lotte tuli meille, torstaiaamuna Loten kanssa tehtiin rallyrata ja illalla Raisan kanssa ohjatuissa rally-treeneissä. Onneksi treenaaminen kannatti :) Tämä viikko meneekin hieman kevyemmissä merkeissä, kun vain tiistaina on Tiltun treenit päivällä ja illalla koulutan vain agilityä. Tosin sovittiin, että pidetään Kevinin ja Niinan kanssa omat treenit - hauskaa!

Ei kommentteja: