lauantaina, huhtikuuta 22, 2017

Kiirettä pitää

Tuntuu, että viikot vierivät niin vauhdilla ettei oikein pysy perässäkään. Pennut täyttävät jo kuusi viikkoa sunnuntaina (mihin havahduin äkisti! Missä pentutesti? Missä mikrosirutus? rekisteröinti? pentupakkaukset?  Vielä ehtii ;)

Jangas-leirille ilmoittautuminen on auki ja toivoisin ilmot mahdollisimman pian, jotta päästäisiin  lyömään lukkoon kouluttajien aikataulut ja suunnittelmaan majoitusta ja ruokailuja hiljalleen. Ilmoittautuminen löytyy täältä:
http://www.jangas.com/leiri2017/ilmo.html

   Pennut ovat kasvaneet hurjasti ja ne ovat ihanan rohkeita, reippaita ja sosiaalisia tyyppejä, kuitenkin kilttejä ja elämäänsä tyytyväisiä. Viikonlopun aikana onkin tulossa myös paljon vieraita, kun viikko meni sellaista haipakkaa, ettei juuri kotona keritty olla ja lisäksi taas puoliflunssainen olo vetää olon aika vaisuksi eikä koulutus- ja suunnittelupäivät yli seitsemään ainakaan auta asiaa. Uutta asuntoakin tarttisi etsiä ja miettiä ja leiriä suunnitella ja keväälle koulutuksia, MH-luonnekuvausta ja saada kevät töiden puolesta kunnialla läpi, kokeet tehtyä, korjattua ja lapsetkin kaipaavat oman osansa ädin ajasta. Ah, ihanat ruuhkavuodet :)

Tässä siis kuvia viikolta pentujen touhuista - ne vain tulevat heti syliin lähestyessäni kameran kanssa, joten kuvaaminen on hieman haastavaa.
Maitobaarissa on nykyisin seisova pöytä


Kaksivuotiaan kainalossa


Miksi kaikkien täytyy olla aina yhdessä sumpussa?









Ei kommentteja: