Pentuja

Seuraava pentue on suunnitteilla kesälle/syksylle 2022. Jos Jangas New Tricks eli "Nemo" aloittaa juoksunsa viimeistään kesäkuun alussa, toivomme Nemon pentuetta loppukesälle, muuten vuoden ainoaksi pentueeksi tullee "Hallan" eli Jangas Pomperipossa i Monismanien pentue myöhemmin syksyllä (edellinen juoksu oli vuoden vaiheessa ja juoksuväli 8-10 kk). Pennut kasvavat kodissa arjen keskellä eikä meillä ole mahdollisuutta pitää kahta pentuetta yhtä aikaa, joten nyt jännitämme kovasti Nemon juoksun alkamista...Pentujen tapakasvatusopas videolinkkeineen

                                                                    ------- 

Haluaisin kaikki kasvattini aktiivisiin, harrastaviin ja ennen kaikkea rakastaviin koteihin.
Haluan sijoittaa narttupennun mielellään pääkaupunkiseudulle.
Pennunomistajat liitän ensimmäiseksi vuodeksi Suomen Kennelliiton ja Springerspanielit ry:n jäseniksi.
Haluan mielelläni kuulla pennuista myös luovutusiän jälkeen ja avustaa kykyjeni mukaan niin koulutuksessa, koiran hoidossa kuin trimmauksessakin. Järjestän pääkaupunkiseudulla niin tottelevaisuus/tapakasvatus-, rally-toko-, agility-, näyttely-, trimmaus- kuin taipparikoulutuksia. Toisinaan myös yhteisiä mejä-harjoituksia. 
Pennut pentuetestataan (Malmskogenin ja Volhardin pentutestit).
Pennut luovutetaan rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina, parvorokotettuina (tarpeen tullen) ja tunnistusmerkittyinä, mukaan tulee Springerin pentuopas, ruokintaohjeet, oma peitto, leluja, pentudummy, näyttelytalutin  ja pilli. 


 ------

Pentukyselyt: tiina.janka (at) gmail.com tai puh. 041-5220221. 

Asumme Vantaan Sotungissa ja osoitteemme on Purorinne 1, Vantaa.

5 kommenttia:

TiinaP kirjoitti...

Ihastuttavia pentuja, ja aikuisia koiria <3 Laitoin sinulle sähköpostia!
Tiina

Venla kirjoitti...

Ihan uteliaisuudesta kyselisin, että ymmärsinkö oikein, että koirat on raakaruokinnalla? Olen aina miettinyt, miten se menee. Syökö koira silloin siis lihaa/kalaa ja kasviksia, mutta vilja ja peruskoiranruoka (nappulat yms.) jätetään pois?

Tiina kirjoitti...

Ruokin itse koirat raakaruoalla, jolloin ne saavat lihat, luut, kananmunat ja kalan (paitsi järvikalat) raakana ja lisäksi soseutettua keitettyä kasvista. Tai raakoja marjoja soseutettuna näin loppukesästä :) Tutkimusten mukaan raakaruokinta vähentää todennäköisyyttä mm. lonkkaniveldysplasiaan ja allergioihin, myös aineenvaihduntatuotteissa on nappularuokintaa vähemmän tulehdusta edesauttavia aineenvaihduntatuotteita.

Mia & Inca kirjoitti...

Hei, tarkistaisitko onko sähköpostini tulleet perille.
Terkuin
Mia.levasvirta@netti.fi

Unknown kirjoitti...

Hei, laitoin sinulle s-postia pentuihin liittyen! ❤️

Yt. Anne