keskiviikkona, joulukuuta 17, 2008

Elämää lumisessa maisemassa

Tänään taas satoi lunta, joten mikäs sen mukavampaa. Koirien kanssa on tullut lenkkeiltyä lähinnä metsän siimeksessä ja treenailut ovat jääneet. Odotan Raisan juoksun alkavan näinä päivinä, mutta odottavan aikahan on tunnetusti pitkä, joten saapa nähdä tuleeko se kovinkin myöhässä...

Viime viikonloppuna olin messarissa Springerspanielit ry:n ständillä esittelemässä rotua Laineen Leenan ja Hyypiän Hannan kanssa. Raisakin pääsi mukaan sunnuntaina ja päätti ottaa erittäin rauhallisesti, kun mitään kerran ei tapahtunut. Se nukkui suurimman osan ajasta jaloissani, mitä nyt välillä kävi ihmisten rapsuteltavana. Treeniryhmäläiset Sannan ja Niina nauroivat, ettei se taida Raisu ollakaan, kun on niin uninen ilmekin.

Maanantaina käytiin sentään Ojangossa agilitytreenien merkeissä, kun kummatkin tytöt pääsivät hieman treenaamaan (myös Kati sai suorittaa mini-esteitä) samalla kun mukava nuori pariskunta tuli tutustumaan rotuun ja eritoten Raisaan. Samalla tuli ulkoiltua useampi tunti ja koiruudet olivat taas tyytyväisiä elämäänsä. Raisalle täytyy taas hieman muistutella mieleen kontaktien oikeaoppista suorittamista, muuten se oli taas tuttuun tapaan vauhdikas ja kuuliainen. Uskomattominta oli, että se teki hienosti ja täysillä rataa myös ensi kertaa agilityä harjoittelevan ohjaajan kanssa :)Aika pätevä olento tuo Raisa-Riesa.

Ei kommentteja: