maanantaina, helmikuuta 22, 2010

Agilitytreenausta

Täplä ja Kati - hiukanko ahneita?!

Hiihtoloman ensimmäisestä päivästä nauttiessa voikin hyvin päivitellä kuulumisia perjantain ja lauantain agilitytreeneistä. Perjantain paukkupakkasissa mukana treenaamassa olivat Ella ja Tiina, Lotte ja Sanna, Dante ja Viivi sekä Essi ja Markus. Ja kyllä noista raketeista on tullutkin taitavia! Rengas vaatii vielä harjoittelua, mutta pussi menee jo kuin vanhoilta tekijöiltä. Lopuksi tehtiin myös silmukan mallinen harjoitus, jossa rengas ja pussi olivat radan osina muurin, aitojen ja putkien lisäksi. Kuuden esteen harjoitus oli jo lasten leikkiä ja saatiin useita onnistuneita toistoja. Kaikki nuoret toimivat hienosti, mutta Ellassa näkyi suurin muutos- tyttöhän suorastaan lensi esteiden yli!! Uskomaton tapaus tuo Ella-neitonen nyt kun juoksu ja valeraskaus ovat mennyttä elämää :)

Lauantain paukkupakkasissa käytiin Raisan kanssa Janne Pukkilan vetämissä tehis-treeneissä. Harjoitukset olivat onnistuneet, yllättärn sain taas kommenttia ajoituksesta ja ennakoinnista, kontaktit Raisa teki tosi hienosti ja harjoittelimme uutena asiana putken jälkeen tiukkaa käännöstä, jolloin kerroin jo ennen putkeen menoa "Rrr" ja käsimerkillä, että putkesta tullessa käännytään tiukasti. Tosi hyvät harjoitukset ja lähdettiin hymyssä suin kotiin. Niin, älkää silti luulko, että oltaisiin selvitty koko rataa kerralla, mutta hyviä pätkiä saatiin kyllä onnistumaan.

Loppuun vielä muutamia Nummelinin perheen ottamia agilitykuvia kasvattitapaamisesta tammikuulta. Koitan saada vihdoin loputkin kuvat nettiin. Alussa kuva Katista ja Täplästä, kun kummatkin odottavat innolla herkkuja - istuvathan ne kuin pienet enkelit...

Täplä ja Amanda agilitytreeneissä Männistön päivin johdolla.

Eikös olekin hieno kontakti?!

Täplä-äiti (Jangas Behaving Badly) painattaa

Raisa-tytär (Jangas Duck Soup) pujottelee

Raisa hyppää, taustalla Päivi

Ei kommentteja: