tiistaina, heinäkuuta 13, 2010

Springerileirillä 8-11.7

Springerileiri oli ja meni taas nopeasti helteisessä säässä! Oli kiva nähdä omia kasvatteja omistajineen ja muita tuttuja mukana. Puolet päivistä kului MH-luonnekuvauksen parissa töissä ja lopun aikaa sitten treenailtiin Raisan kanssa niin Tero Strömbergin opissa agilitya kuin Pekka Korrin ja Riitta Jantunen-Korrin ohjauksessa TOKOa. Täytyisi taas ryhdistäytyä hiljalleen TOKOilunkin suhteen. Ja taisipa sitä taas saadakin lisää puhtia treeneihin :)

Wilma eli Jangas Ees-Taas osallistui taipumuskokeeseen ja kokeen läpäisy jäi sananmukaisesti metristä kiinni. Wilma hyväksyttiin niin haulla kuin jäljellä, se ui ja nouti riistapukin, mutta jätti pukin valitettavasti metrin päähän Annesta rantaveteen ja niin koe oli hylätty. Parempaa onnea seuraavalla kerralla! 

Tässä kuitenkin Wilman arvostelu: 


11.7.2010 Punkalaidun t. Jarkko Wiklund SPA0  
Sosiaalinen käyttäytyminen: Iloinen ja rauhallinen narttu, joka suhtautuu hyvin muihin koiriin ja ihmisiin. Hyväksytty. 
Haku ja laukaus: Riittävän laajaa, rauhallista ja maavainua käyttäen. Yhteistyö hyvä ja laukauksesta jatkaa. Hyväksytty. 
Jäljestys: Ilmavainuista, varmaa ja tarkkaa jäljestämistä. Kaato kiinnosti. Hyväksytty. 
Vesityö: Ui, mutta ei tuonut pukkia. Hylätty. 
Tottelevaisuus: Hyvä. Hyväksytty. 
Yhteistyö ja yleisvaikutelma: Mukava, rauhallinen pari. 
Kokonaisarvostelu: Hylätty.


Myös Ella osallistui leirillä niin TOKO kuin agilitykoulutuksenkiin menestyksekkäästi. Lotte joutui jäämään pois leiriltä, koska sillä alkoi juoksu samana aamuna, kun illalla alkoi leiri talkoolaisten osalta. Lotte tulikin leirin jälkeen sitten meille hoitoon ja on käynyt jo alkuviikosta niin uimasssa kuin dummya noutamassakin vedestä. Tyttö innostui niin kovasti noutotreeneistä ja uimisestä, että jouduin nappaamaan sen remmiin rantavedessä. Myös Kati ja Raisa pääsivät luonnollisesti mukaan uiskentelemaan. Remu ja Paavo olivat ihan loistavia agiliidossa, mitä niitä pääsin ohimennen seuraamaan. pojilla on ihana vauhti ja varmuutta on tullut hurjasti lisää vuoden aikana. Elvis oli vanhaan tapaan tasaisen rauhallinen ja varma menijä ;)

Kiitos taas kaikille ystäville ja uusille tuttaville mukavasta leiristä!!

Ei kommentteja: