tiistaina, tammikuuta 04, 2011

Hyvää Uutta Vuotta ja onnittelut 7-vuotiaille C-pentueen pojille!

Eilen 3.1 täyttivät Katin (Sweetie-pie Kathy) ja Kennyn (S (u) Mva Clumbrolds Kilkenny) pojat eli C-pentueen Aksu (Jangas Cordon Bleu), Hemuli (Jangas Cubic Butterfly) , Pyry (Jangas Caledonian) ja Elvis (Jangas Cola For Elvis) peräti 7 vuotta! Ei voi taas muuta todeta kuin, että aika rientää. Selasin valkuva-albumia muutama kuukausi sitten ja siellä "pulipojat" olivat vielä ihan taaperoisia. Viime vuoden aikana oli kiva nähdä niin Elvistä kuin Aksuakin, joista ikä ei juuri vielä näkynyt ;)

19.12 viime vuoden puolella ehtivät Ella (Jangas Elli-Velli) ja ohjaajansa Tiina loistaa agilityn mölli-kisoissa saaden hienosti nollaradan! Video ja kisakertomus löytyy Ellan blogista: http://ellabellaballerina.blogspot.com/2010/12/agilityn-mollikisat-veikkola.html Nyt Ella aloittikin juoksun ja heille tulee hieman taukoa treeneistä.

Viime torstaina agilitytreeneissä oli mukana vain Markus ja Essi (Jangas Enttententten), mutta saimme hyvin treenattua Essin juoksutauon aikana harjoiteltuja asioita kuten pujottelun sisäänmenoja.

Lisäksi ehdin vielä saada vuoden lopulla kivoja kuvia sijoituksessa olevasta Hertasta (Jangas Forget-Me-Not). Aika ihana napero :)
Hertta 16 viikkoa

Jouluinen Hertta

Joulukuusta hakemassa

Ei kommentteja: