sunnuntaina, helmikuuta 13, 2011

Hertta omistajineen kyläilemässä

Perjantaina saatiin taas mieluisia vieraita, kun Nupun suloinen tytär Hertta eli sijoituksessa oleva Jangas Forget-Me-Not tuli Riinan ja Juhan sekä Hevi-terrierin kanssa meidän päiväämme piristämään. Hertasta otettiin muutamia kuvia ja kuvaamisen jälkeen (loogisesti) tyttö trimmattiin. Hertta muistuttaa paljon isäänsä, mutta herttaisuudessaan se on kyllä tullut äitiinsä. Hertallekin on suunnitelmissa muutama pentunäyttely keväällä ja tyttö on aloittanut koirakoulun tammikuussa. 




Torstaina oltiin taas agilitytreeneissä Raisan jälkikasvun kanssa. Harjoittelimme puomin alla olevan putken kohdalla valintatilnateita: milloin mentiin putkeen ja milloin puomille. Ensi kerralla jatkamme samalla teemalla, mutta lisäämme vaikeusastetta U:n mallisen putken kanssa. Lottekin pääsi pitkästä aikaa mukaan Sannan reissun jälkeen ja harjoitukset menivät hyvin Sannan kasvavasta masusta huolimatta. Myös Pipsa, Essi ja Dante olivat tavalliseen tapaan erittäin päteviä ohjaajineen :)

Raisalla alkoi puolestaan juoksu torstaina ja meillä on näin ollen ensi viikolla taas ohjatuista agilitytreeneistä taukoa. Itse olen ollut flunssainen viikonlopun, joten nyt ollaan vaan otettu rauhallisesti. Ensi viikolla hallitreeneissä onkin tarkoitus paneutua näyttelykoulutuksen saloihin ja harjoitella toisella puolen kenttää toko- ja agilityjuttuja. Veikka-vaarin emäntä Niina lupautui vetämään näyttelykoulutusta.

1 kommentti:

Janni kirjoitti...

Herttahan on tokassa kuvassa ihan Masin näköinen! Aika suloinen. :)