perjantaina, maaliskuuta 25, 2011

Tulevia tapahtumia :)

Nyt on taas saatu kovasti suunniteltua kevään ohjelmaa ja kasvateille onkin tiedossa kaikenlaista mukavaa :) 

Ihan ensimmäiseksi Springerspanielit ry:n sivuilla on uusi terveyskysely, jossa kartoitetaan eritoten vuosina 2001, 2006 ja 2009 syntyneiden walesien terveydentilaa. Ne, jotka eivät vielä ole täyttäneet lomaketta D- ja E-pentueiden koirista voivat käydä täyttämässä sen seuraavassa osoitteessa: http://www.springerspanielit.com/terveyskyselyt/wss_terveyskysely.html
Ennen lomakkeen täyttöä tarvitsee vain tarkistaa koiran rekisterinumero ja virallinen nimi joko rekkarista tai KoiraNetistä . Lomakkeen täyttämisessä ei pitäisi kestää muutamaa minuuttia kauempaa. 

1.4 trimmi-ilta F-pentueen naperoille luonamme. Lindqvistin Niina lupautui trimmaamaan ja opettamaan asiaa :) Aloittelemme kello 18 aikoihin.

16.4 pentunäyttely Helsingissä, johon toivottavasti melkein kaikki F-pentueen naperot omistajineen saivat ilmoittauduttua.

7.5. järjestetään taipparitreenit Espoossa, tämä koskee siis lähinnä E- ja F-pentueita. Nupun metsästystä aktiivisesti harrastava isäntä Pauli Sarsama tulee opastamaan haku-harjoituksessa, lisäksi koirat pääsevät harjoitteleman fasaanin riistajälkeä, uimista, noutamista ja tottelevaisuutta. Toivottavasti kaikki vielä taipparissa käymättömät pääsisivät mukaan! Ilmoittautukaahan mahdollisimman pikaisesti kasvattajatädille. Vuokran kattamiseksi kerätään 5-10 euron maksu ja tarkoitus on järjestää keitto- ja pannariruokailu majalla.

21-22.5 MH-luonnekuvaus ja mukaan E-pentueesta ovat ilmoittautuneet Sakke, Dante, Lotte, Wilma, Pipsa, Ella ja Essi. Toivottavasti myös Tara ja Hani pääsevät, tosin aika siirtyy sunnuntaille, kun lauantain kuvaus on jo täyttynyt. MH-ilmoittautuminen

2.6 järjestetään HSKH:n agilitykisat Vantaalla. Toivottavasti kaikki ryhmissä treenaavat kasvatinomistajani pääsevät kisaamaan tai ainakin talkoilemaan.

5.6 Karkun näyttely on taas perinteinen päänäyttelymme. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan, jotta saataisiin myös kasvattajaryhmä ja/tai Raisan jälkeläisryhmä. Kerätään taas nyyttäripöytä ja vietetään kiva päivä Karkussa :) Näyttelyn sivut löytyvät täältä: http://www.springerspanielit.com/karkkupm/karkku2011.htm

21-24.7.2011 Springeripäivät Kokemäellä Jo perinteeksi muodostuneet Springeripäivät pitävät sisällään taas niin TOKO-, agility-, metsästys-, taippari- ja MEJÄ-koulutusta. Torstaina ja perjantaina on mahdollisuus osallistua viralliseen MH-luonnekuvaukseen ja sunnuntaina viralliseen taipumuskokeeseen. Lisäksi tietysti mukavaa yhdessäoloa ja mukana on iso liuta kasvatin omistajia on taas talkooväen riveissäkin :)

syksyllä 2011 Metsästyskoulutusviikonloppu. Syksyllä on tarkoitus järjestää metsästyskoulutusviikonloppu Korppoossa Pauli Sarsaman lupautuessa kouluttamaan. Mahdollisuus käytännön metsästystilanteessa harjoitteluun istutetuilla fasaaneilla.

Ei kommentteja: