tiistaina, huhtikuuta 26, 2011

Dantelle ja Viiville toinen nollatulos agilityssa!!

Dante aka Jangas Even-Stevens ja Viivi Koivunen menestyivät taas hienosti eilen Kari Jalosen agilityradalla. Puhtaalla nollaradalla koirakko sijoittui kaiken lisäksi toiseksi 33 koirakon joukosta. Tämä oli juuri kaksi vuotta täyttäneen Danten ja ohjaaja-Viivin toinen LUVA-tulos Maxi-1 luokasta eli seuraavan nollan saatuaan he nousevat jo kakkosluokkaan. Sydämelliset onnittelut! Ollaanks vähän ylpeitä teistä ;)

Pitkäperjantaina Fanny eli Jangas Field Poppy ja Päivi osallistuivat match show:n, jossa he sijoittuivat sinisten kolmanneksi 38 koiran joukosta. Alkukehässä olleesta parista tuli lopulta punaisten 1. Hienoa!

Kevät tulee ja sekä Ada että Pipsa ovat aloittaneet juoksunsa näin kevään korvalla. Meillä on siis tavallista pienempi porukka treeneissä. Tänään pääsi pitkästä aikaa Lottekin radalla ja se tuntuu talvitauon aikana mietiskelleen agilitya ja pujottelua, kun oppimista tuntuutapahtuneen ihan issekseen. Dante meni illan treeneissäkin aivan mielettömän hienosti. 

Viime sunnuntaina Lotte palkittiin Sipoon näyttelyssä EH:lla, kun neiti ei heti tykännyt antaa tuomarin käsitellä vaikka lämpeni sitten. Isänsä on selvästi jättänyt ihmisiä kohtaan hieman varautuneita luonteita, mutta onneksi totuttamalla taas asia helpottuu jossain määrin. 

Itse reissailimme pääsiäisen Tampereella ja Maalahdessa koirien kanssa. Kati meinasi taas tuttuun tyyliinsä, ettei se välitä automatkailusta, vaan mieluummin jäisi omakotitaloon joko Maalahteen tai Tampereelle kuin astuisi jalallaankaan autoon. Jouduin taluttamaan sen remmissä ja se näytti taas aivan pahoinpidellylltä pieneltä koiralta. Raisa puolestaan varmisti Maalahdessa mukaan pääsynsä odottamalla viimeisen puoli tuntia auki olevassa takakontissa...

Ei kommentteja: