lauantaina, toukokuuta 20, 2017

Femma suoritti MH-luonnekuvauksen

Kiireinen viikko huipentui tänään ja huomenna Springerspanielit ry:n MH-luonnekuvaukseen, jossa taas kerran selvittiin vaikeuksista voittoon. Keskiviikkona paletti oli vielä levällään, kun Virpi laittoi viestiä, joka alkoi "Houston, we have a problem". Probleema olikin aikamoisen iso, nimittöin Riihimäki Ralli. Onneksi Virpi otti selvää reitistä ja kuvaus pystyttiin järjestämään, vaikka ralliautot painoivat sadan metrin päästä, majan lähellä parkkeerattiin paljon autoja ja majalle ohjaus kulki hieman mutkittelevampaa reittiä.

  Kuvaukseen osallistui siis sijoitusnarttuni Doniol High Five to Jangas eli "Femma" emäntänsä Kirsin kanssa. Parivaljakko tuki hyvin toisiaan ja Femma oli varsin hauska tapaus: hyvin sosiaalinen, jonkin verran leikkisä, pelästyi haalarilla ja räminällä päästen kuitenkin yli peloistaan, mutta aaveet eivät olleet neidin mielestä edes pelottavia. Ampumista tyttö ei pelännyt. Oikean kiva tapaus siis! Myös Nano-veli osallistui, joten koitan naputella sisarusten ja niiden isän tuloksen jossain vaiheessa blogiinkin.

  Huomenna jatketaan vielä MH:n merkeissä (kivasti puolet päivän koirista on waleseja :) ja maanantaina taas treenaillaan kasvattiporukalla.

Ei kommentteja: