torstaina, maaliskuuta 08, 2018

Onnea yhdeksänvuotiaille!

Onnea 9-vuotispäivän kunniaksi Sakke, Dante, Essi, Ella, Lotte, Tara, Pipsa ja Hani! Naistenpäivään sopien Raisa synnytti aikanaan peräti 7 narttupentua ja vain kaksi urosta joukkoon. Hyvää naistenpäivää siis synttärionnittelujen lisäksi :)

Raisa-emä keskellä ja vasemmalla Essi eli J. Enttententten ja oikealla Lotte eli J. Elin Kelin Klot
Mielestäni nämä ovat ihan vielä nuoria, kun ikinuori emänsä Raisakin menee vielä sellaista vauhtia, mutta kyllä se vain näilläkin alkaa hiljalleen ikä painaa. Touhukasta porukkaa ovat kuitenkin edelleen: Sakesta tuli vastikään muotovalio, Lotte harrastaa vielä agilityä, Dante nose workiä , Sakke, Pipsa ja Essi puolestaan rally-tokoa. Tässä muutama kuva kuluneelta vuodelta:
Hani eli J. Eye-Popper (kuva: Joni Orenius)

Tuore muotovalio Sakke eli J. Eager Beaver
Tara eli J. Enni-Menni viime kesänä
Viime kesänä yli puolet pentueesta yhteispotretissa: Pipsa (J. Easy Peasy), Sakke, Essi, Dante (J. Even-Stevens) ja Tara.
On mukavaa, että pentulauma löysi aikanaan hyvät kodit ja on saanut olla hyvässä hoidossa ja aktiivisissa kodeissa elämänsä ajan. Lotte ja Essi vaihtoivat kotia pikkulapsiperheiden muuttuneen elämäntilanteen vuoksi (ja Essin reagoitua yksinolovaikeuksien muodossa) ja ovat viettäneet aikuiset vuotensa nyt jo edesmenneen Tarmo-enon ja vastaavasti Raisa-emän seurassa. Hani on saanut olla terveenä viime vuoteen saakka, mutta syksyllä iski kohtutulehdus, josta onneksi selvittiin säikähdyksellä. Wilma jouduttiin hyvästelemään sateenkaarisillalle runsas vuosi sitten, mutta Wilman perhettä ilahduttaa L-pentueen Iines. Kiitos kaikille veteraanien loistaville huoltojoukoille ja toivottavasti nämä vauhtiviikarit saavat vielä elää monta hyvää vuotta!

Ei kommentteja: