maanantaina, huhtikuuta 09, 2018

Pienten tassujen tömistelyä toivotaan kesälle...

Femma aloitti juoksunsa pari viikkoa sitten ja saapui luoksemme viikko sitten minun olessani vatsataudissa ja Stigille nousi kuume pian sen perään. Femma on onneksi kiltti sisar hento valkoinen, joka lämmitti minua nukkumalla kainalossa voidessani pahoin. Se on kerta kaikkiaan äärimmäisen kiltti ja herttainen tyttö - ihan isänsä tapainen ja oloinen pisamanaama.

Viikonloppuna alkoi tuntua, että juoksu olisi tarpeeksi pitkällä astutusta ajatellen, mutta ensimmäiset treffit menivät harjoittelun puolelle. Tänään oli juoksun 15. päivä ja aurinkoisen aamun kunniaksi lähdettiin uudemman kerran Espooseen Alvinia tapaamaan. Nyt kaikki menikin kuin filmissä :)
Alvin ja Femma

Odotamme siis pieniä pisamanaamoja syntyväksi kesäkuun 11. päivän tienoilla. Ensi kertaa vanhemmiksi tulevat toivottavasti hyvin kiltit ja herttaiset walesilaiset 5-vuotias Alvin eli Dirlian All Rights Reserved ja Femma eli Doniol High Five To Jangas.
Alvin on jo viisivuotias ja ollut täysin terve koko ikänsä. Lonkat on kuvattu tuloksella B ja silmät ok (yksi ylimääräinen ripsi toisella kertaa). Se on ahne ja sen puoleen olisi helposti koulutettava, vaikka onkin viettänyt kotikoiran elämää. Komealla uroksella on suvussaan paljon muotovalioita ja toukokuussa on Alvininkin tarkoitus päästä kehään pyörähtämään.

Femma on Kirsillä sijoituksessa asuva aktiivinen nuori narttu, joka on harrastanut agilityä ja nose workia sekä suorittanut niin MH-luonnekuvauksen kuin taipumuskokeenkin. Näyttelyissä Femma on palkittu ERIllä ja se on ollut VSP-pentu. Femmakin on ollut terveenä, lonkat B ja silmät ok. Femmasta on myös MyDogDna-testi, jonka mukaan se ei kanna myöskään waleseilta löydyettyjä munuaisen vajaatoiminnan tai verenvuototaudin aiheuttamaa geeniä.

Pennuista toivon vanhempiensa tavoin kaikille ystävällisiä ja helppoja hännänheiluttajia, joista toivottavasti saa myös harrastuskavereita moneen menoon.

Ei kommentteja: