maanantaina, toukokuuta 25, 2020

Elämä palautuu taas uomiinsa

Tämä kevät on ollut hyvin erikoinen etäkouluineen kaikkineen. Nyt ollaan oltu toista viikkoa ihan paikan päällä koulussa ja vaikka tavallinen kouluarki on vielä kaukana ja koko aika vietetään vain oman luokan kanssa, tuntuu edes jollain tapaan arkeen palaaminen hyvin vapauttavalta. Pipin kanssa on treenailtu ja lenkkeilty ja nyt kun neiti on toipunut loukkaantumisen aiheuttamista kivuista, alkaa se olla taas hauska tyyppi. HKT eli hypokoirien käytöstesti olisi pitänyt olla kesäkuun alussa, mutta se siirtyy elokuussa ja seuraava lähipäivä vähintään heinäkuulle. Pippi ilmaisee jonkin verran omatoimisesti matalia verensokereita, mutta vielä ahkerammin saataisiin tehdä lapputreenejä. Ongelmana on vaan se, että lapputreenejä saa tehdä silloin kun Sebastianilla on matalat tai korkeat verensokerit ja se tarkoittaa käytännössä sitä, että pojalla on aina silloin paha olla.

  Pippi on käsittämättömän kiltti lastemme kanssa. Sissi usein treenaa sen kanssa ja se kiltisti istuu, menee maahan ja tekee kieppejä käskystä :) Täytyy joskus ottaa videokin nuoren väen treeneistä. Se ei välitä vaikka halatessa se melkein rutistuu alle tai vaikka välillä tunteet kuumiavat ja lapset huutavat keskenään. 

    P-pentueen siskokset Pippi ja Martta ovat edelleen ihan samalla viivalla juoksukierrossa. Martan juoksu alkoi torstaina ja Pipin juoksun huomasin alkaneen eilen, onpa saattanut alkaa jo lauantainakin. Viimeksikin tytöillä oli juoksut ihan peräkkäin Martan aloittaessa juoksunsa ensin. Toivottavasti päästään tänä kesänä taippareihin, tosin uimarannalla saisi käydä vielä tutustumassa uuteen elementtiin...

  Raisa mennä touhuilee itsekseen pihassa, mutta sen kainalossa oleva patti on kasvanut pingispallon kokoiseksi, joten remmilenkit ovat jo historiaa. Nyt on taas parempi kausi ja mummo vaikuttaa hyvin tyytyväiseltä elämäänsä. Korva ei ole ihan siisti, muttei tunnu kipeältäkään ja saa nyt olla omissa oloissaan, jottei liialla hoidolla sitä ärsytetä. Jokainen päivä on lahjaa mummon kanssa ja yhteistä taivalta on jo 13 vuotta ja 7 kuukautta, joten kauan on saatu yhdessä tallustaa elämän polulla. Sissin treenatessa Pipin kanssa, Raisakin on aina innokkaana mukana ja tekee namin perässä ihan mitä vaan ohjataan :)


Ei kommentteja: