sunnuntaina, huhtikuuta 18, 2021

Trimmausoppia koko päiväksi

 Meillä olikin aikamoisen vauhdikas päivä eilen. Vietettiin samalla kertaa Sissin synttäreitä ja annettiin trimmausoppia. 

 Aloitime puolen päivän aikaan meetin kautta video-oppitunnilla, jossa Korppu (J. Knight of Can-A-Lot) oli esimerkkikaverina pöydällä Niinan trimmatessa, Sannan pitäessä kiinni ja Jonnesta muodostui hyvin nopeasti meidän kuvaaja, joka hoiti homman hienosti (ja varmasti paljon onnistuneemmin kuin oltaisiin saatu muuten!). Jonnella oli jo hyviä ideoita jatkoa varten eli saattaahan se olla, että joskus vielä saadaan aikaiseksi muutenkin video-oppituntia ;) Kiitos vielä Niinalle, Sannalle ja Jonnelle tästä mahdollisuudesta.

  Tästä härdellistä ei tullut otettua yhtään kuvaa, mutta tässä Niinan oppien mukaan trimmatut Bruno (J. Q-ppa punaisena) ja emänsä Iines (J. legend of Zelda), joita oli jo heti illalla saksittu hienosti Tampereen suunnalla.

Bruno eli Jangas Q-ppa Punaisena 7 kk

Iines eli J. Legend of Zelda

Kolmen aikaan tulivat R-pennut, joita trimmailtiin Niinan kanssa naperoille sopivaan tyyliin eli totutettiin korvien, tassujen, hänään ja hännänjuuren saksimiseen ja koneen surinaan kaulalla, vaikkei karvaa nyt vielä kovinkaan paljolti ollut. Mukana olivat Dinjo, Samppa, Nala, Molly ja Riitta sekä  pentujen Lyyli-mamma, jonka pentujen jälkeinen juoksu olikin yllättäen alkanut. Lyylikin saksittiin ohimennen kesätukkaan. Pentujen omistajat olivat paljon reipaampia kuvaamaan, joten laitetaan niistäkin vielä oma postauksensa ajan kanssa :)

Nala

 Neljältä oli Q-pentujen vuoro. Niina näytti Lakin kanssa, kuinka tassut siistitään ja sen jälkeen ensikertalaiset vuorottelivat Lakin ja oman koiransa trimmauksen välillä. Usva, Mickey ja Minni pääsivät siistiytymään ja kerttukin hengaamaan pihalle. Kiitos Arjalle ja Norallekin avusta! 

Usvan korvaa nypitään - ilme on kuvaava: Alistun kun en muuta voi.
 

Puoli kuuden maissa oli vielä S-pentujen mikrosirutuksen vuoro. Koitetaan saada päivän aikaan nimet päätettyä ja päivitettyä lisää pentukuvia ja nimiäsiten virallinen lopputulos blogiin :)

Laki pikkunaperoita moikkaamassa.

Mickey pooserasi pentuaidan "väärällä" puolella ;)




Lopulta väsy iski.



Ei kommentteja: