lauantaina, marraskuuta 06, 2021

Rauhallinen viikonloppu, joskin pitäisi olla monessa paikassa yhtä aikaa

 Tämä piti olla ihan rauhallinen viikonloppu ilman sen kummempaa ohjelmaa, mutta lopulta kuitenkin huomasin triplabuukanneeni itseni. Ilmoittauduin viikonlopuksi jalostusneuvojien peruskurssille. Olen näillä perus- ja jatkokursseilla istunut aika monen monta kertaa, mutta joka kerta tulee aina jotain - ja usein paljonkin - uutta. Tällä kertaa kurssi järjestettiin netin kautta, joten sikäli tuplabuukkaus onnistui aiempaa helpommin ja luennot voi katsella myös jälkikäteen. Kirsi Sainio on aina hyvä puhumaan ja tällä kertaa uutta tuli mm. koirarekisteriohjeesta, joka päivittyy ensi vuoden alusta. Katariina Mäen luento täytyy kuunnella kokonaisuudessaan jälkikäteen, kun ehdin mukaan vain hetkeksi. Kokouksen aikana Tilly haettiin vielä takaisin kotiin.

Yhdentoista maissa T-pennut Unto eli J. Tuulispää, Topi eli J. Tripp Trapp Trull, Totti eli J. Tärpästikkeli, Toffe eli J. Tiitiäinen ja Ruska eli J. Tingeling taas taapersivat pihaan, ja Tilly eli J. Tirlittan on ollutkin meillä pari päivää. Treenasimme malttia vaativia paikallaoloja, maahanmenoa ja pentujen ohituksia ja sen jälkeen oli taas pentupainia. 

Kahdelta alkoi vielä Springereiden syyskokous ja jatkan  edelleen ensi vuonna lehti-, jalostus ja MH-toimikunnissa vanhaan tapaan. MH:n järjestäminen aloitettiin 2006, vuodesta 2009 olen ollut jalostustoimikunnassa ja vuodesta 2015 lehtitoimikunnassa. 

Tässä vielä vauhdikkaita kuvia tältä päivältä: 

Harvahammmas ;)

Toffe lei J. Tiitiäinen vaanii

Kuperkeikka!


Ruska on ihan kiltti


Tilly

Toffe

Veljekset Totti ja Topi


Totilla on kaulimelle käyttöäMietintää sisarusten keskenEi kommentteja: