sunnuntaina, joulukuuta 19, 2021

Koiramessuilemassa

 Tänä viikonloppu hujahti Koiramessuilla. Omia kasvatteja en saanut aikaiseksi sinne ilmoittaa, vaan aika hujahti rotukopilla perjantai-illasta sunnuntaihin. 
Lauantaina seurana olivat hienosti rotua edustanut, aina ystävällinen, iloinen ja maailmaa syleilevä Mickey eli Jangas Q-hun Kurkottaa, Mette, Sissi, Teemu,  Petra ja Nea. Tänään Mickeyn suuriin saappaisiin astui velipoika Laki eli Jangas Q-lemma Komia, joka käyttäytyi yhtä hienosti kuin veljensä edellisenä päivänä. Sissi jäi kotiin, mutta seuraksi saatiin Arja ja aamulla myös Aino. Rotukopin purkamisen ennätys tuli eittämättä, kun startattiin messarista 17.22 ottaen  huomioon  että rotukopin sai purkaa klo 17 alkaen. Oltiin siis supertehokksita kokoamaan ständi perjantaina Niinan kanssa ja vielä nopeampia purkamaan Arjan ja Stigin kanssa sunnuntaina.

Lauantaina Helsinki JW-21 oli Q-pentueen puoliveli Elonkerjuun Punakaneli ja  veteraanien paras oli L-lentueen isä ja Q-pentueen vaari Rocbee Jimmy Dean, joka kruunattiin  vuoden  veteraaninäyttelykoiraksi tältä vuodelta rodussaan.

Kiitos kaikille! Oli taas hauska nähdä tuttuja vaikka rotukehän seuraaminen jäikin  hyvin vähäiseksi ja maskitettujen kasvojen tunnistaminen on vähän niin ja näin :)

Ei kommentteja: