tiistaina, helmikuuta 22, 2022

Taivalsin läpi tuulen ja tuiskun nähdäkseni sun rallysuorituksen

 Eilen olikin taas sellainen myräkkä, etten uskaltanut lähteä Ojankoon autolla, kun meitin oma tienpätkä oli sen verran korkeassa kinoksessa. Onneksi kävellen pääsi taapertamaan eikä hiihtäjilläkään olisi ollut varaa sanoa mitään latujen tallomisesta, kun laduista ei näkynyt jälkeäkään ja hiihtäjiäkin näkyi kaukaisuudessa vain muutama. Onneksi menin, koska Usva, Mickey ja Dinjo emäntineen olivat kaikki ihan loistavia. Usva ja Mickey tekivät ekan kokopitkän alokasluokan ratansa kunnialla ja Dinjo teki pitkää seuruuta namia imutellen. 

Tämä aamu onkin mennyt lumitöissä ja lisäksi kolmikko pääsi painimaan keskenään ennen trimmiä. Pitäisi olla koirien illan tullen väsyneitä. 

  Tänään tuli Tilly eli Jangas Tirlittan trimmiin ja samalla siistittiin myös Topi-veli eli Jangas Tripp Trapp Trull. Topista tarttee ottaa edustuskuvat huomenna, mutta Tilly koitettiin saada ikuistettua jo tänään. Kummatkin suhtautuivat hyvin asiallisesti trimmaukseen ja korvan taustan pennuvillatkin saatiin ajella koneella. 










Ei kommentteja: