maanantaina, lokakuuta 02, 2023

Vallatonta menoa pihalla

 Pikkuhiljaa pennut ovat muuttuneet sokeista ja kuuroista nyyteistä pieniksi lelukoiriksi ja nyt hiljalleen niiden omat persoonallisuudet alkavat näkyä.Leikit alkavat olla entistä rajumpia, pihalla uskalletaan tutustumaan yhä useampiin paikkoihin ja moikataan kaikkia kyläilijöitä. 

Ville roikkuu siskon hännästä


Vili koittaa napata kiinni pikku-Windystä

Mitä täältä löytyy?


Pikku-Mollyn leikkiinkutsu

Eemeli ja pikku-Molly


Ihan puskissa


Toi Vilin ilme - kyllä voi pentu olla viksun näköinen kaveri ;)


   Vili vaikuttaa tulevan enoonsa Samma Salamaan (J. Risto Reipas). Se suorittaa vankilapaon koska vaan, hakee ihmisseuraa, uskaltaa melkein mitä vaan ja kiipeää suoraan syliin kyselemättä. Leikkisyyttäkin tuntuu löytyvän. Se on hauska sekoitus itsenäisyyttä ja ihmisläheisyyttä. Tällä hetkellä toinen kives vielä hissaa paikoilleen ja ylös, kun kahdella muulla velejllä kivekset tuntuvat laskeutuneen paikoilleen. Ihan mahtava pakkaus, mutta kaipaa ihan varmasti selkeitä sääntöjä ja paljon tekemista/harrastamista. 

Vili


Tähystyshommissa

Vili harjoittelee vaanimista

 

Ville tuntuu olevan hieman veljeään huomamattomampi, mutta sekin on useimmiten siellämissä tapahtuu. Reippaan oloinen nuori mies. 

Ville


Kolmas pojista on Eemeli, joka tuntuu olevan vähän mietteliäämpi kuin veljensä eikä lähde ehkä ihan niin päätä pahkaa juttuihin mukaan kuin veljensä. Se vaikuttaa olevan hieman rauhallisempi eikä ihan niin rohkea kuin Vili-veljensä.





Tasapainoilua kieli keskellä suuta!


 Tytöstä pikku-Molly on tällä hetkellä räväkin tyyppi, joka pitää huolta, että vierailijat huomaavat sen pikimiten. Se tuntuu rakastavan huomiota ja on ensimmäisten joukossa, jos jotain tapahtuu. 

Pikku-Molly on niin ulkonäöltään kuin luonteeltaan esikuvabnsa Mollyn oloinen.




Leikkinkutsu

Vilda on pennuista hieman huomaamattomampi ja se johtuu varmasti osittain sen värityksestä, joka ei heti erotu muista vaan joudun aina tarkistamaan, onko se todellakin Vilda. Se on kuitenkin aikamoinen tutkimusmatkailija ja se eksyi talon alle, verstaan alle, nukahti eilen pihagrillin aika ja kulkee tutkimassa pihaa,. Se tykkää selvästi kantamisesta ja raahaa usein jotain suussaan. 





Pikku-Mollystä on tullut Sissin suosikki ja pikkuprinsessa nukkuu olohuoneen koiranpedillä Sissin vierssä tai kapaloituna. Se tuntuu olevan helposti käsiteltävä tyyppi, joka ei juuri edes huomannut mikrosirun laittoa. Veikkaisin siis, että kipukynnys on korkeampi kuin sisaruksillaan. 

Pikku-Windy kenkä suussa






Ei kommentteja: