lauantaina, toukokuuta 11, 2024

Mejäilyä

 Tällä viikolla on oltu reippaita mejäilijöitä eli käyty tekemässä metsästyskoirien jäljestämiskokeita varten harjoiteltavaa verijälkeä. Keskiviikkona Vintiötytöt Rilla eli Jangas Villi Kortti ja Tosca eli Jangas Vilda Milda Matilda ja Riiviö-enot Samppa eli Jangas Risto Reipas ja Dinjo eli Jangas Rapa-Ripa pääsivät springereiden mölli-mejään ja kuulemma oli sekä hauskaa, opettavaista että vauhdikasta menoa. 





1.5. pääsivät puolestaa T-pentueen sisarukset Totti eli Jangas Tärpästikkeli ja Tilly eli Jangas Tirlittan Marttilan mölli-mejään. Tilly oli kuulemma ollut tapansa mukaan erityisen tarkka.

Tosrtaina Topi eli Jangas Vaahteranmäen Eemeli pääsi Kauhavalle treenaamaan, kun "isoveikka" Nipa sai ykkösen virallisessa kokeessa. Veipoika Manu eli Jangas Ville Vallaton taas pääsi laahausjäljelle.



Tänään käytiin Pipin eli Jangas Pippi Långstrump, Mollyn eli Jangas Rapunzel ja Mickeyn eli Jangas Q-hun Kurkottaa kanssa treenaamassa ja kaikki olivat varsin päteviä. Pippi oli kehittänyt uuden innon jäljelle ja sain pitää jälkiliinasta kiinni kädet rakoilla... Koko porukka selvisi jäljestä kunnialla, mutta selvästi kova tuuli aiheutti aukeilla paikoilla haasteita. Kiitos seurasta Mette ja Linn! 






Ensi viikolla pari kasvattia pääsee aloittamaan uuden koekauden tässä lajissa.


 

Ei kommentteja: