sunnuntaina, joulukuuta 06, 2009

Wilma ROP-pentu, Sakke VSP-pentu ja Pipsa VSP-pentu

Tänään järjestettiin taas perinteinen itsenäisyyspäivän näyttely Tampereella Niihaman maneesissa. Tuomarina toimi Merja Järnstedt ja waleseja oli ilmoitettu mukaan 20, joista 5 oli pentuja.

Tänään pisimmän korren vei sijoitusnarttuni Wilma eli Jangas Ees-Taas, jonka emäntä esitti kehässä. Wilma siis voitti neljän narttupennun luokan ja lopuksi palkittiin vielä ROP-pentuna. Onneksi olkoon Anne ja Wilma!!

Tässä Wilman arvostelu: "Erittäin hyväntyyppinen, sopusuhtainen. Hyvä ilmeikäs pää. Hyvä kaula ja ylälinja, sekä luusto ja kulmaukset. Hyvä turkki. Liikkuu hyvin."

ROP-pentu Jangas Ees-Taas

Urospentuja oli vain yksi eli Raisan poika Sakke Jangas Eager-Beaver. Sakke palkittiin kunniapalkinnolla ja siitä tuli lopulta VSP-pentu. Onneksi olkoon Janne ja Sakke!

Tässä vielä Saken arvostelu:
"Erittäin hyväntyyppinen, sopusuhtainen, ikäisekseen hyvin kehittynyt. Hyvä pää, kaula ja ylälinja, sekä luusto ja kulmaukset. Hyvä turkki. Hyvät tasapainoiset liikkeet. Miellyttävä luonne."

VSP-pentu Jangas Eager-Beaver

Narttupentuja mukana olivat myös Wilman siskot Essi Jangas Enttententten PEK3. ja Hani Jangas Eye-Popper PEK4. Nyt on näidenkin siskosten näyttelydebyytti takanapäin :) Ei muuta kuin harjoitusta tulevaisuutta varten, reippaita tyttöjä olivat jo nyt.

Jangas Enttententten

Jangas Eye-Popper

Toivottavasti saan vielä pentujen arvostelutkin blogiin lähipäivinä.

Myös Raisa Jangas Duck Soup osallistui hieman vähäisemmällä menestyksellä KÄY EH 3. On siis pojasta/tytöstä polvi parantunut ;)

Lisäksi luin Pipsan Jangas Easy Peasy kuulumisista että siskotyttö oli myös tänään näyttelyssä ja hienosti taas VSP-pentu! Onnittelut Mikalle ja Pipsalle :) Aikamoinen katras, kun noin hienosti pärjäävät :D

Minulla on ollut lisäksi Lotte viikonlopun hoidossa ja hyvinhän tyttö on mennyt joukon jatkona, mitä nyt näyttelyssä ollessani pistänyt äitini ja siskoni iloksi aikamoisen sirkuksen pystyyn... Lotte on sekin alkanut yskiä, joten nyt sekin sitten sai kennelyskän Ellan, Essin ja Danten jälkeen. Muuten neitokaisen vierailu on sujunut oikein hienosti: se on jäänyt kiltisti kotiin aikuisten koirien kanssa, menee hyvin metsäslenkillä porukassa ja nukkuu vieressä, mitä omat koirat eivät meillä koskaan saa tehdä. Tytöllä on hyvä ruokahalu ja sen kanssa on hauska treenailla TOKOn pikkujuttuja. Malttamista saisi vaan harjoitella huomattavasti enemmän.

Ei kommentteja: