keskiviikkona, joulukuuta 08, 2010

Sakke näyttelyssä ja Fannyn kuulumisia

Sakke eli Jangas Eager-Beaver oli maanantaina itsenäisyyspäivän näyttelyssä Tampereella ja pääsin itsekin tapaamaan niin Sakkea kuin Hakalan perhettäkin. Valitettavasti meidän oli lähdettävä jo ennen arvostelua kotiin aterioitsemaan, kun äitini oli laittanut kystä kyllän, mutta onneksi ehdin sentään nähdä hurmaavaa kasvattiani omistajineen :) 11-vuotias Siiri esitti Saken toista kertaa virallisessa näyttelyssä, viimeksi Karkussa he saivat ERIn ja sijoittuivat isossa luokassa neljänneksi. Tällä kertaa tulos oli EH3. ja kiva arvostelu: 
"Mittasuhteiltaan oikea, vahva uros, jolla voimakas pää, jossa oikeat linjat, mutta turhan leveä kallo ja posket. Riittävä kaula. Hieman luisu lantio. Hyvä luusto ja kulmaukset. Saisi liikkua pidemmällä etuaskeleella, liikkuu hyvin takaa. Hyvä turkki ja luonne. "

Launtaina Siiri ja Sakke olivat olleet harjoittelemassa Match Showssa ollen sinisten kolmansia! Tosi hienosti! Näyttelykuvat on vielä kamerassa.

Fanny eli Jangas Field Poppy senkun kasvaa ja kehittyy ja tuntuu vaan muuttuvan söpömmäksi joka kerran, kun neitokaisesta saa uusia kuvia. Se on päässyt jo tututumaan naapurin koiriin, pihassa agilityn pujotteluun ja hyppyihin, käymään mätsärissä harjoittelemassa ja nautti arjesta perheen pienten lasten kanssa. Fanny näyttää ihan äidiltään tuossa viimeisessä kuvassa ja mikäs sen paremin sulattaisi minun sydämeni ;) Tässä muutama ihana otos Fannyn arjesta:
Söpöliini Fanny harjoittelee pujottelua (kuvat: Päivi Toivola)

Ei kommentteja: